“Povestea cu te iubesc până la moarte a cam dispărut! Te trezești că simți că ai un străin lângă tine!” Lidia Fecioru a făcut declarații despre motivul divorțului dintre Deea și Dinu Maxer

“Povestea cu te iubesc până la moarte a cam dispărut! Te trezești că simți că ai un străin lângă tine!” Lidia Fecioru a făcut declarații despre motivul divorțului dintre Deea și Dinu Maxer
“Povestea cu te iubesc până la moarte a cam dispărut! Te trezești că simți că ai un străin lângă tine!” Lidia Fecioru a făcut declarații despre motivul divorțului dintre Deea și Dinu Maxer

Lidia Fecioru a discutat despre cele mai întâlnite motive de divorț din țara noastră, menționând, de altfel, și foștii soți Maxer. Iată despre ce este vorba!

Lidia Fecioru este unul dintre cei mai apreciați bioterapeuți din România, fiind cunoscută pentru faptul că oferă sfaturi în emisiuni TV despre minte, frici, vise, suflet sau dorințe ascunse. În urmă cu puțin timp, aceasta a discutat despre cele mai frecvente motive ale divorțurilor din țara noastră.

Ce mărturisiri a făcut Lidia Fecioru despre motivul divorțului dintre Deea și Dinu Maxer

Lidia Fecioru a făcut declarații despre motivul divorțului dintre Deea și Dinu Maxer[Sursa foto: Instagram]

Lidia Fecioru nu este șocată atunci când observă numărul mare de familii care se destramă. Întrebată care sunt principalele motive care duc la divorț, aceasta a spus că sărăcia este pe primul loc, deoarece atunci când oamenii nu au bani, apar foarte multe probleme.

„Cel dintâi este sărăcia. Oricât am ignora-o sau am dori să o ascundem, ea este prezentă într-un număr mare de familii din țara noastră.

Însă, cui îi face plăcere să vorbească despre sărăcie? Nimănui! Atunci când nu ai bani, apar și o groază de probleme.”, a spus Lidia Fecioru, pentru Playtech Știri.

Astfel, bioterapeutul a dat ca exemplu și divorțul dintre Dinu și Deea Maxer, menționând faptul că artistul a scos o piesă faimoasă, iar mai apoi nu a mai scos nimic.

„Dinu Maxer a compus, cândva, o melodie care a devenit șlagăr. Apoi, nimic. Din ce să trăiască și el și familia sa? E o poveste complicată orice despărțire!”, a precizat Lidia Fecioru.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: ”Dinu era leșinat când a trebuit să vină la tata să mă ceară.” Ce diferență de vârstă există între mama Deei Maxer și Dinu. Soacra artistului și-a spus părerea despre mariajul lor

Lidia Fecioru a făcut declarații despre motivul divorțului dintre Deea și Dinu Maxer[Sursa foto: Instagram]

De asemenea, Lidia Fecioru a mai adăugat faptul că un alt motiv sunt ucrainencele. Aceasta a auzit de-a lungul timpului situații în care bărbații din alte tari își lăsau șotiile pentru a fi împreună cu refugiate din Ucraina, ba mai mult, nici România nu a fost ocolită de acest lucru, însă nu s-a vorbit până acum despre asta.

„Să știți că un alt motiv sunt ucrainencele.

Am auzit cu toții despre situații în care bărbați din alte țări s-au despărțit de soțiile lor pentru refugiate din Ucraina. Nici România nu a fost ocolită de chestiunea asta. Doar că la noi nu s-a vorbit despre asta. Am cunoscut destui notari care sunt de altă părere și cu care am discutat despre existența unor asemenea cazuri și la noi”, a mai spus ea.

Bioterapeutul consideră că mulți soți aleg să pună capăt căsniciei pentru că aceștia își dau seama că nu au fost fericiți niciodată, ci doar s-au prefăcut.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Oamenii se mint destul de des și nu mai cred în lucrurile de altădată.

Povestea cu te iubesc până la moarte a cam dispărut! Te trezești că simți că ai un străin lângă tine!”, a mai precizat Lidia Fecioru.

Citește și: ”Ea a murit cu oful lui. Probabil că fiul Zinei se aștepta să moștenească niște sume mari de bani.” Ce dezvăluiri dureroase a făcut patronul azilului în care Zina Dumitrescu a locuit

Lidia Fecioru a făcut declarații despre motivul divorțului dintre Deea și Dinu Maxer[Sursa foto: Instagram]

Cu toate astea, sunt și situații diferite, în care oamenii realizează că nu mai pot sta împreună, din motive bine întemeiate, însă nu divorțează deoarece nu au unde pleca.

„Cunosc cazuri de familii care nu s-au destrămat oficial doar fiindcă unul dintre membrii săi nu are efectiv unde să se mute. Nu are nici casă, nici posibilități. Și, atunci, continuă să stea, sub același acoperiș, vrând-nevrând. Însă, se produc și lucruri greu de intuit. Spre exemplu, un bărbat descoperă brusc că nu mai vrea să fie bărbat. Altădată, cel care spunea că simte că vrea să fie Napoleon Bonaparte era dus la casa de nebuni. Astăzi, cineva care susține că el e de fapt femeie se îndreaptă spre schimbarea de sex. Societatea s-a schimbat foarte mult și nu neapărat în bine”, mai spune Lidia Fecioru.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

”Nu numai Deea câștigă banii ăștia, are o echipă sub ea și inclusiv eu.” Câți bani încasau Deea și Dinu Maxer din afacerile familiei. Cei doi scoteau sume frumoase de bani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies