Povestea cutremurătoare care te zguduie din temelii! "A murit ca un înger, în somn, fără motive, fără explicaţii" Vezi ce s-a întâmplat!

Povestea cutremurătoare care te zguduie din temelii!
Povestea cutremurătoare care te zguduie din temelii! "A murit ca un înger, în somn, fără motive, fără explicaţii" Vezi ce s-a întâmplat!

Povestea cutremurătoare de dragoste a anului! De la agonie, la extaz

O poveste de dragoste reală, istorisită chiar de protagonista ei, îţi va schimba viaţa! Răsturnări de situaţie, drame, mister, o aură de misticism, o pasiune vecină cu nebunia şi un final exploziv şi cu totul neaşteptat...

" Pe Vlad l-am iubit ca o nebună. A fost o dragoste de copii fără griji, cu mers prin frunze uscate toamna, în parc, săruturi pasionale pe bancă şi ore chiulite de la liceu.

Ne-am făcut planuri, am visat cu ochii deschişi. Ştiam ce vom face peste 10 ani, când ne căsătorim şi când facem copii. Ce nu ştiam, în seara în care ne-am despărţit pentru a ne vedea a doua zi, la şcoală, era că… a fost ultima dată când l-am ţinut în braţe. Vlad s-a culcat şi nu s-a mai trezit niciodată. A murit ca un înger, în somn, fără motive, fără explicaţii.
Aveam doar 18 ani.

Citeste si: O mai ştii pe Biencuţa din "Numai Iubirea"? Acum este o tânără superbă şi se iubeşte cu un bărbat celebru! FOTO!

De atunci, vrând nevrând, am învăţat să trăiesc fără el. Îi simţeam adesea mirosul, îi simţeam chiar şi atingerea într-o simplă adiere de vânt şi nu m-am mai plimbat niciodată toamna, prin parc.

Am iubit, ba chiar de mai multe ori. Mi-am întâlnit sufletul pereche în fiecare vară, în Vama Veche, ba uneori chiar şi de două ori pe vară. Evitam sufletele pereche cu numele Vlad… parcă încă mă ustura acest apelativ.
M-am şi logodit, de vreo două ori, tot cu două suflete pereche. N-a ţinut prea mult, dar am păstrat de fiecare dată inelele de logodnă. Bine, a doua logodnă s-a lăsat şi cu un tatuaj infantil pe gamba dreaptă, transformat după despărţire într-un fluture 3D absolut spectaculos, care mă obliga să merg la sală şi să nu mă ingraş,
pentru a-i menţine zveltă iluzoria zbatere din aripi

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Poveste cutremuratoare de dragoste:" Ne-am iubit mult, atât de mult că devenise obişnuinţă..."

Am terminat facultatea in Craiova şi mi-am găsit destul de uşor de muncă în Bucureşti.

Ai mei au fost trişti când au aflat că plec din oraş, dar au acceptat, de dragul carierei. Îmi închiriaseră o garsonieră şi primeam de doua ori pe lună sacoşe uriaşe cu mâncare de acasă. Toate astea până l-am cunoscut pe Ştefan. Să zicem… adevăratul meu suflet pereche. Lucram împreună, în aceeaşi clădire de birouri din nordul Capitalei. Corporatişti până în măduva oaselor, cu legitimaţiile atârnând de gât, ieşeam de mână în pauza de masă.
După două luni de relaţie ne-am mutat împreună. El era din Brăila şi împarţea un apartament cu un coleg de serviciu, aşa că l-am luat la mine in garsonieră. Ne-am iubit mult, atât de mult că devenise obişnuinţă să ne bată vecinii în ţeavă. Dar nu ne păsa! Ne iubeam în continuare, în ciuda lor.

Cand m-a cerut de nevastă, am avut un deja-vu.

Eram la mare, în Vama Veche. S-a pus în genunchi, pe plajă şi m-a cerut. Pfoaaa, câtă originalitate! Dar îl iubeam şi am acceptat pe loc! Am dat pe gât paharul de gin gol pe jumătate şi ne-am iubit, în ciuda vecinilor care dormeau liniştiţi în cortul alăturat şi nu dispuneau de nicio ţeavă în care să ne bată a reproş.

Citeste si: O femeie şi iubitul ei începuseră un joc sexual în pat când ceva terifiant s-a întâmplat! Ea a murit! Vezi motivul halucinant!

N-am făcut nunta! Am mers doar la primărie cu părinţii şi câţiva prieteni, apoi am dat o masă la restaurant şi-o petrecere în Centrul Vechi.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

 

Poveste cutremuratoare de dragoste:" Buna, eu sunt Vlad

După doi ani am aflat că sunt însărcinată. Nu mi-a picat prea bine vestea, pentru că tocmai fusesem avansată la serviciu şi urma să îmi cunosc noul şef. Canadienii pentru care lucram vânduseră compania unor sârbi care, fireşte, şi-au adus omul de încredere şi l-au numit director general. Încă nu mi se vedea burtica, şi parcă arătam mai bine ca niciodată, lucru ce îmi convenea de minune. Aveam nevoie de o supradoză de încredere în mine, ca să o transmit mai departe şi să fac o impresie bună.

Fustă strâmtă, neagră, lungime regulamentara, cămaşă şi tocuri. M-am admirat scurt în faţa oglinzii, l-am pupat pe Ştefan, care mai lenevea în pat, mi-am luat geanta şi am plecat spre muncă. Când am ajuns, jumătate dintre managerii companiei erau deja în sala în care urma să îl cunoaştem pe noul CEO. M-am aşezat calmă, la locul meu, şi chiar înainte să se deschidă uşa am simţit o adiere de vânt, rece, pe la ceafă. Şi le-am zis de atâtea ori să nu mai pornească aerul condiţionat…
Au intrat în sală întâi o tipă şi un tip, zâmbitori şi protocolari, după care a intrat el. Înalt, şaten cu ochii verzi, frumos, sufocant de frumos. Am simţit că mă scurg pe scaun ca un jeleu lăsat în soare. S-a aşezat în capul mesei şi, într-o română perfecta a spus: “Buna, eu sunt Vlad ”...(continuarea vinerea viitoare, doar pe kfetele.ro)



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Celebrul astrolog Roxana Luşneac îţi spune dacă relaţia ta va funcţiona sau nu! Detaliile care îţi vor schimba viaţa! EXCLUSIV!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies