Povestea emotionanta de dragoste a lui Ionut! Abia facuse nunta si a plecat la Exatlon - Ce frumoasa este sotia lui

Povestea emotionanta de dragoste a lui Ionut! Abia facuse nunta si a plecat la Exatlon - Ce frumoasa este sotia lui
Povestea emotionanta de dragoste a lui Ionut! Abia facuse nunta si a plecat la Exatlon - Ce frumoasa este sotia lui

Ionut, unul dintre Razboinicii de la Exatlon, si-a lasat acasa proaspata sotie. Cei doi se casatorisera de doar o luna.

 

In timp ce Ionut se lupta cu accidentarile la Exatlon, el avand ghinionul de a suferi o ruptura musculara la bratul drept inca din primele zile ale competitiei, acasa sotia lui sufera de dor.

Putini sunt cei care stiu ca Ionut si-a lasat acasa proaspata sotie pentru a participa la competitia Exatlon. “Suntem casatoriti doar de o luna. Nu am avut timp sa ne consumam momentul, sa mergem in “luna de miere”.

Imi este foarte greu fara el, mai ales ca niciodata nu am stat asa, la distanta, fara sa stim unul de altul. Iar faptul ca il vad doar la televizor nu ma ajuta cu nimic”, ne-a povestit Nella.

Vezi in GALERIA FOTO cum arata sotia lui

Ionut si Nella sunt impreuna de aproape doi ani si pana acum tanara nu si-a dat seama ca va suferi atat de tare la despartire.

“Astazi (n.r. joi, 25 ianuarie) facem un an si noua luni de cand suntem impreuna. Stiu ca nu o sa-l vad prea curand! Asta e singurul motiv care ma macina zi de zi. Nu stiu el ce simte si cum se simte din aceasta cauza, dar sunt sigura ca si lui ii lipsesc eu la fel de mult cum imi lipseste el mie”, a spus sotia lui Ionut, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

De alfel, atunci cand s-a despartit de Ionut, tanara a fost surprinsa de camerele de filmat plangand in hohote, iar imbratisarea lor de la final a emotionat pe toata lumea.

Ionut, de profesie inginer, practica kickboxing si a impresionat cu forta si agilitatea sa inca din primele zile ale competitiei. Din pacate s-a accidentat la brat nu foarte tare, insa a vrut sa participe si la intrecerea dintre Romania si Mexic.

A fost meciul care i-a produs o grava accidentare, el fiind luat cu ambulanta si dus la spital unde a trebuit sa stea cateva zile.

Ionut a revenit langa colegii sai in urma cu cateva zile si toata lumea spera ca el sa se fi refacut si sa poata participa la urmatoarele probe.

Competitia “Exatlon”, filmata in indepartata Republica Dominicana, cea in care concurentii celor doua tabere, Echipa Razboinicilor si Echipa Faimosilor, isi disputa premiul de 100.000

de Euro pus in joc, prin probe sportive dure, care le testeaza rezistenta fizica si phisica, continua la Kanal D. Reality-ul suta la suta autentic poate fi urmarit patru zile consecutiv, de sambata pana marti, de la ora 20:00.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Diana Kovacs, cea de-a doua eliminata de la „Exatlon’’, a revenit in Romania: „A fost experienta vietii mele, pe care nu as ezita sa o repet"

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies