Povestea femeii care este alergica la apa: "Daca ma vindec as putea sa dansez in ploaie"

Povestea femeii care este alergica la apa:
Povestea femeii care este alergica la apa: "Daca ma vindec as putea sa dansez in ploaie"

Rachel Warwick sufera de o boala foarte rara care o face alergica la apa. A face baie este o agonie, chiar si propriile lacrimi ii ard pielea.

 

Pentru ea, o baie relaxanta sau o sesiune de snorkelling in Marea Mediterana sunt un cosmar, chiar si un pahar de apa baut nu este o experienta placuta. De fapt, orice contact cu apa este dureros. Chiar si propriile lacrimi sau transpiratia ii fac rau si in urma lor ramane o iritatie timp de mai multe ore. "Este oribil, dar daca plang fata mi se umfla", a spus ea pentru publicatia britanica.
Boala de care sufera tanara se numeste "aquagenic urticaria" si afecteaza un numar foarte mic de oameni, relateaza businessmagazin.ro.
Poate va intrebati cum supravietuieste avand in vedere nevoia foarte mare de apa a omului si a faptului ca 60% din corpul uman este apa."De fiecare data cand le spun oamenilor despre boala mea, ma intreaba acelasi lucru: cum mananci, cum bei, cum te speli? Adevarul este ca tot ce pot sa fac este sa indur situatia si sa merg mai departe", a spus Rachel.
Face dus o data pe saptamana, pentru a evita sa transpire poarta haine subtiri si evita efortul si bea mult lapte, deoarece nu o afecteaza la fel de tare ca un pahar cu apa. Atunci cand ploua nu poate pleca din casa.
Tanara a fost diagnosticata la 12 ani dupa ce a observat o iritatie pe piele ce a aparut dupa ce a inotat.
"Dupa consultatie doctorul mi-a spus «Cred ca ai asta». Am fost foarte norocoasa ca stia de aceasta boala". A fost norocoasa deoarece testarea pentru aceasta boala consta in a sta in apa timp de 30 de minute pentru a vedea ce efect are asupra corpului. "Mi-a spus ca testul ar fi mai dureros decat boala in sine", a marturisit ea.
Sursa: MEDIAFAX

Pentru ea, o baie relaxanta sau o sesiune de snorkelling in Marea Mediterana sunt un cosmar, chiar si un pahar de apa baut nu este o experienta placuta.

De fapt, orice contact cu apa este dureros. Chiar si propriile lacrimi sau transpiratia ii fac rau si in urma lor ramane o iritatie timp de mai multe ore. "Este oribil, dar daca plang fata mi se umfla", a spus ea pentru publicatia britanica. Boala de care sufera tanara se numeste "aquagenic urticaria" si afecteaza un numar foarte mic de oameni, relateaza businessmagazin.ro.

Poate va intrebati cum supravietuieste avand in vedere nevoia foarte mare de apa a omului si a faptului ca 60% din corpul uman este apa."De
fiecare data cand le spun oamenilor despre boala mea, ma intreaba acelasi lucru: cum mananci, cum bei, cum te speli? Adevarul este ca tot ce pot sa fac este sa indur situatia si sa merg mai departe", a spus Rachel. Face dus o data pe saptamana, pentru a evita sa transpire poarta haine subtiri si evita efortul si bea mult lapte, deoarece nu o afecteaza la fel de tare ca un pahar cu apa.
Atunci cand ploua nu poate pleca din casa.

Tanara a fost diagnosticata la 12 ani dupa ce a observat o iritatie pe piele ce a aparut dupa ce a inotat. "Dupa consultatie doctorul mi-a spus «Cred ca ai asta». Am fost foarte norocoasa ca stia de aceasta boala". A fost norocoasa deoarece testarea pentru aceasta boala consta in a sta in apa timp de 30 de minute pentru a vedea ce efect are asupra corpului.
"Mi-a spus ca testul ar fi mai dureros decat boala in sine", a marturisit ea.

Sursa: MEDIAFAX

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Gabriela Cristea, despre situațiile din trafic. Ce a pățit prezentatoarea TV în timp ce își ducea fetele la școală. “Copiii sunt cei care trebuie să plătească”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Sfatul zilei din 22 septembrie 2024. O zodie se ocupă de o planificare atentă a resurselor

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies