Povestea fetitei care a murit in bratele tatalui revenit acasa de Paste. Ce au descoperit medicii la autopsie

Povestea fetitei care a murit in bratele tatalui revenit acasa de Paste. Ce au descoperit medicii la autopsie
Povestea fetitei care a murit in bratele tatalui revenit acasa de Paste. Ce au descoperit medicii la autopsie

Un accident stupid petrecut într-o şcoală din judeţul Iaşi s-a încheiat tragic pentru o elevă de 8 ani. Fetiţa a murit în braţele tatălui său care tocmai se întorsese acasă încărcat cu daruri.

Emanuela Kăndăluţă, o fetiţă de opt ani din comuna ieşeană Vânători, a murit marţi, 11 aprilie, în braţele tatălui său abia ajuns în ţară din Germania. Copila, care trăia cu părinţii în satul Hârtoape, a început să se simtă rău în cursul dimineţii, în jurul orei 07.00. Copila tuşea continuu, puternic, şi la un moment dat a indicat că nu mai poate respira.

„Ea ar fi spus că a înghiţit o radieră la şcoală.

A doua zi s-a trezit să meargă iar la şcoală şi dintr-o dată i s-a făcut rău. Nu a mai avut aer, a luat-o taică-su în braţe, i s-a învineţit guriţa şi am chemnat salvarea. A pus mânuţa la gât şi a făcut semn că se asfixiază”, a precizat Elena Ionescu, bunica fetiţei.

Părinţii au sunat la 112, la locul solicitării deplasându-se un echipaj cu medic al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi.

În paralel, un medic primar de urgenţă de la SMURD Iaşi le-a transmis părinţilor în timp real indicaţii de prim ajutor pentru salvarea copilei. Cei doi adulţi au decis, totuşi, să plece cu maşina în întâmpinarea ambulanţei cu care s-a întâlnit la intrarea în localitatea Hârtoape. „Echipajul cu medic a constat că pacientul se afla în stop cardio-respirator. Au iniţiat manevrele de resuscitare, dar din păcate rezultatul a fost negativ”, a
precizat Nicolai Pralea, purtător de cuvânt al SAJ Iaşi.

Citeste mai mult aici.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Este cea mai frumoasa poveste de dragoste! Magda Coman, fotomodelul in scaun cu rotile, s-a casatorit cu un fotograf si il iubeste nebuneste

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies