Povestea REALA a unei femei tradate: "Cand am intrat in camera prietena mea cea mai buna era deasupra sotului meu"

Povestea REALA a unei femei tradate:
Povestea REALA a unei femei tradate: "Cand am intrat in camera prietena mea cea mai buna era deasupra sotului meu"

Suntem femei si avem experiente similare! Iubim, ne daruim si de multe ori suntem tradate. Ne intrebam cu ce am gresit sau unde s-a rupt firul, dar nu reusim sa gasim un raspuns. In cel mai rau caz ne scoatem vinovate, desi nu este cazul, desi am dat totul si nimic nu a mers.

Irina este o femeie care a trecut printr-o experienta crunta. Era casatorita si avea imaginea familiei perfecte. Mai mult, astepta si un copil cu barbatul, pe care il credea universul ei. Insa nu a banuit nicio clipa ca este tradata in cel mai josnic mod. Si-a gasit sotul in pat cu cea mai buna prietena. Ce poate sa fie mai dureros? Da, moartea unui copil, dar in momentul acela, fiecare dintre noi credem ca suferinta noastra este cea mai mare.

Simti o durere pana la epuizare, care nu este fizica, esta sufleteasca. Ea te goleste de sentimente, incredere si te seaca de lacrimi.

Povestea reala a Irinei, in care multe femei se regasesc sau poate chiar multe dintre voi ati trecut printr-o situatie similara:

"Se spune ca orice femeie simte atunci cand este inselata. Ei bine, eu sunt mai prostuta si nu am vrut sa cred si nu mi-am ascultat instinctele.
Eu am observat gesturi ciudate intre ei doi, zambete, priviri, dar eram toti prieteni de ani buni, am refuzat sa ma gandesc mai departe. Numai ca s-a intamplat ca Dumnezeu sa imi arate. Eu sunt o persoana foarte credincioasa. Eram insarcinata in trei luni si intr-o zi mi-a fost atat de rau la serviciu, incat am plecat acasa. Noi stam la casa, am intrat in curte, apoi la baia de jos pentru a da afara si singura feliuta de paine pe care o mancasem.
Am urcat scarile cu gandul de a ma intinde in pat si cand am intrat in camera, surpriza! Prietena mea cea mai buna statea deasupra sotului meu. Pentru moment nu am stiut cum sa reactionez, ce sa zic, ce sa fac, credeam ca e un vis, ca nu vad bine. M-a luat o caldura, am simtit ca lesin, cred ca imi crescuse tensiunea. In momentul ala nu am zis nimic, ei nu se miscau pentru ca erau socati, stanjeniti.
Am iesit din camera si cand sa cobor scarile nu am mai stiut de mine. M-am trezit la spital, pierdusem si copilul. Imi era atat rau fizic, cat si sufleteste. A trebuit sa merg la un psiholog timp de un an. Experienta asta de viata m-a distrus si cu greu am recapatat incredere in oameni. Despre ei doi nu am vrut sa mai aud, am divortat, si din cate stiu nici ei doi nu au ramas impreuna.
Nu am vrut sa ascult le explicatiile si nici sa ii mai vad. Viata iti da lectii. Deschideti ochii inainte de a dormi cu dusmanul in pat si ascultati-va instinctele. O femeie mereu simte!"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies