Povestea româncei care a ajuns fotomodel cu piciorul amputat! Andreea Lozincă a suferit 15 operaţii după un accident rutier, iar acum defilează pe podiumul de modă!

Povestea româncei care a ajuns fotomodel cu piciorul amputat! Andreea Lozincă a suferit 15 operaţii după un accident rutier, iar acum defilează pe podiumul de modă!
Povestea româncei care a ajuns fotomodel cu piciorul amputat! Andreea Lozincă a suferit 15 operaţii după un accident rutier, iar acum defilează pe podiumul de modă!

Andreea Lozincă a ajuns fotomodel cu piciorul amputat, făcând carieră în Italia.

Andreea Lozincă a ajuns fotomodel cu piciorul amputat, iar povestea ei e impresionantă. Andreea Lozincă (29 de ani) s-a mutat cu familia în Italia, încă din 2003. În 2007 a avut un grav accident de maşină. A supravieţuit, dar au rămas problemele. În timp, situaţia sa a devenit din ce în ce mai complicată, mai ales că medicii italieni i-au fixat diagnosticul mult prea târziu, a relatat Adevărul.  „Piciorul l-am pierdut, sau mai bine zis «l-am făcut cadou ştiinţei», cum îmi place mie să spun, în decembrie 2015, în urmă accidentului pe care l-am avut în 2007”, povesteşte cu umor

tânăra. „De ce aşa târziu? Pentru că am descoperit de-abia în octombrie 2015 că aveam o infecţie importantă, osteomielită, încă din 2008, care nu a fost niciodată tratată în mod corespunzător. Aşa, am luat hotărârea de a «scoate răul de la rădăcină». Păcat că, după această operaţie, am avut parte de încă 10 internări- ultima în aprilie anul acesta. De fiecare dată am avut norocul să descopăr că nu era din pricina infecţiei osoase, ci doar pe ţesuturile ciotului”, a declarat Andreea. 

Citeste si: Andreea de la Puterea dragostei, fotografii incendiare! Concurenta a participat și la Miss Internațional

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

În total, ea a suferit nu mai puţin de 15 operaţii şi a umblat ani de zile prin spitale.

Rămasă fără un picior din 2015, Andreea s-a trezit la o răscruce importantă de drumuri pentru destinul ei. Sportul a ajutat-o mult într-o primă fază.  “După amputaţie s-a iscat ceva în mine, mi-am promis că voi începe să fac mişcare în mod regulat, dar nu doar pentru o perioada, ci pentru tot restul vieţii. Aşa că m-am apucat de sală la două luni de la operaţie, şi la două săptămâni după ce am pus prima proteză.
Iar de anul trecut am început să practic un sport de munte numit Vertikal sau Sky Race, pe care l-am descoperit în urma unei perioade foarte grele şi stresante a vieţii mele. Nu e un sport uşor, ba din contra. Dar cred că aveam nevoie să concurez cu mine însămi”
, susţine Andreea.( vezi ce bine arată Dana Săvuică la 50 de ani)

Andreea Lozincă a ajuns fotomodel cu piciorul amputat: "Nu o fac pentru a aduna complimente" 

La sugestia unei prietene, românca a acceptat să se expună, într-o mică defilare de prezentare a modei pentru un boutique din nordul Italiei. „Ultimul eveniment important la care am participat a fost pentru Phoenix Alternative Models, la Paris, anul acesta, în cadrul săptămânii modei pariziene. A fost organizat la Hotel des Invalides, instituţie istorică franceză, de renume internaţional.

Am defilat cu colecţiile precedente şi cu cea creată special pentru ocazie, ale lui Fabio Porliod, stilist italian cu origini franceze, pentru a împinge, a schimbă regulile, paradigmele asupra femininitatii şi a handicapului, într-un fel cât mai inovativ şi surprinzător posibil.”, a mai spus Andreea. 

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

„Am răspuns la prima chemare, anul trecut, pentru a descoperi dacă e o cale bună de a transmite anumite mesaje, şi am descoperit că e excelentă. Şi nu numai că îmi place, dar s-a demonstrat că publicul e foarte încântat şi atins de astfel de noutăţi pe paserele şi în sectorul modei, în general. De aceea am hotărât să continuu să pozez pentru brand-uri şi să particip la defilări. Nu o fac pentru a aduna complimente, pentru că, sincer, acestea mă pun puţin în dificultate. Am ajuns să fac ceea ce fac nu pentru a-mi creşte autostima, ci din contra, tocmai pentru că am învăţ să cred în mine, cu bune şi cu rele, vreau să ajut femeile să vadă puterea, potenţialul şi frumuseţea lor, interioară şi exterioară”, a încheiat Andreea. 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies