Povestea sfasietoare a unei romance abuzate de iubit: "Țipam și plângeam să se oprească, pentru că mă durea. Eram mutilată"

Povestea sfasietoare a unei romance abuzate de iubit:
Povestea sfasietoare a unei romance abuzate de iubit: "Țipam și plângeam să se oprească, pentru că mă durea. Eram mutilată"

O tanara din Romania si-a povestit drama. Ea s-a confesat si a spus cum barbatul pe care il iubea si pe care il credea perfect pentru ea a abuzat-o.

 

Povestea femeii din Romania incepe inca de cand aceasta era eleva de liceu. Avea o relatie cu un baiat pe care il credea perfect pentru ea: "Cândva, începuturile erau lucruri frumoase și ultimul început frumos a fost când l-am întâlnit pe el. Era bărbatul de care aveam nevoie: iubitor, atent, tandru, jucăuș, protector, prințul mult visat; dar acum începuturile aduc doar crize de anxietate și flashback-uri dureroase", a inceput tanara sa se confeseze.

O amintire legata de inceputurile relatiei sale o constituie participarea la un sondaj, unde ambii parteneri trebuiau sa raspunda la intrebari de genul "Ai fost lovit, umilit sau obligat sa faci sex cu partenerul tau?". Fetei i se pareau ireale aceste scenarii, aflandu-se la inceputul unei relatii, aparent perfecte.

Povestea sfasietoare a unei romance abuzate de iubit: "Țipam și plângeam să se oprească, pentru că mă durea. Eram mutilată"

Dupa o perioada, santajul emotional si-a facut aparitia, fata crezand ca e ceva normal intr-un cuplu: "Am aflat cum e să nu te lase să dormi noaptea că el altfel se sinucide, deși trebuia să merg a doua zi la liceu. Am crezut că are doar o perioadă mai grea. A venit perioada în care cea mai mare dovadă a dragostei mele pentru el erau pozele nud: “Dacă nu îmi trimiți poze cu tine dezbrăcată înseamnă că nu mă iubești”.

Am ținut garda sus și nu i-am trimis, dar în schimb intra peste mine în baie când făceam duș și mă fotografia. Mi-e rușine încă și nu puteam face nimic – părinții ar fi zis că eu sunt de vină, poliția nu își avea rostul" a declarat tanara pentru Unica.ro.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Tanara inca nu constientiza in ce situatie se afla. Se considera vinovata pentru ca ea nu ii arata doza de "iubire" pe care baiatul o pretindea. "Mă simțeam oribil: el era acolo, mă iubea, iar eu nu-i puteam oferi ce își dorea. Ce iubită jalnică…" se invinovatea fata.

Abuzurile au continuat si au devenit din ce in ce mai multe si mai grave: "Mi-am început viața sexuală după ce am împlinit 18 ani.

Voiam să marchez momentul important. L-am marcat atât de bine în memorie încât de fiecare dată când mă atinge un bărbat mi se întoarce stomacul pe dos. Țipam și plângeam să se oprească, pentru că mă durea. Nu a avut orgasm din cauza asta, așa că m-a pus în genunchi în fața lui. Am refuzat să fac ce își dorea" a mai spus femeia abuzata.

Apropourile erau la ordinea zilei iar tanara nu stia cum sa refuze sa faca lucrurile care i se cereau.

“Să nu te superi pe mine, dar felația aia când?”, “Cumpăr eu prezervative, tu doar dezbracă-te”. Refuzurile mele se lăsau cu pipăieli, țipete și în final cu violență. Din nou îmi zicea că dacă nu fac ce mă roagă el nu-l iubesc, sunt o scorpie", declara fata cu greu.

 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

"Nu mai eram eu. Eram mutilată, corpul meu nu îmi mai aparținea. Îmi era rușine, frică, greață, eram nervoasă mereu, obosită, îmi era silă, eram neputincioasă. Deși sunt o persoană comunicativă, la locul de muncă nu vorbeam cu nimeni..."

In aparenta, relatia parea una normala si fericita. Chiar si parintii tinerei o invinovateau, dupa ce fata a reusit sa scape de abuzatorul sau, care o ameninta ca o sa regrete alegerea facuta si ca, fara el, ea este un nimic: "Mi-am luat timp să analizez situația, să mă lămuresc că nu eu am fost cea abuzivă așa cum mă acuzau atât cei din familia mea, cât și a lui: “De ce ai fost atât de rea cu băiatul asta? Tare te iubea. Lasă, că nu o să te mai iubească nimeni”, si-a exprimat fata gandurile.

Din pacate, cazurile de abuzuri sunt tot mai dese. Femeile se lasa conduse de ideea unei iubiri de poveste si nu isi dau seama cand incep sa fie folosite de catre partenerii lor. In cele mai multe cazuri, de la niste simple cuvinte urate se ajunge la violenta fizica, multe victime fiind rusinate, aparand sentimentul de vinovatie si frica de a spune cuiva felul in care decurge relatia.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies