Povestea unei fetite de 2 ani! Tatal ei i-a sapat deja mormantul si o duce zilnic la groapa

Povestea unei fetite de 2 ani! Tatal ei i-a sapat deja mormantul si o duce zilnic la groapa
Povestea unei fetite de 2 ani! Tatal ei i-a sapat deja mormantul si o duce zilnic la groapa

O fetita de numai doi ani este bolnava. Tatal ei, lipsit de speranta i-a sapat deja groapa si o duce zilnic la joaca acolo unde isi va dormi somnul de veci.

Zhang Xinlei este o fetita in varsta de 2 ani din China care sufera de o tulburare de sange. Parintii sunt disperati, iar tatal fetitei i-a sapat deja groapa.

Parintii au cheltuit deja toate economiile pe care le aveau pentru a o trata pe fetita, dar, din pacate, niciun tratament de pana acum nu a avut vreun efect.

In fiecare zi, Zhang impreuna cu mama ei, care este insarcinata, si cu tatal ei vin la locul in care fetita isi va dormi somnul de veci.

Intr-un filmulet sfasietor postat de Pear Video, micuta si tatal ei stau intinsi in groapa.

Citeste mai mult pe stirilekanald.ro.
 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

"A murit dupa o grea suferinta!" Vestea trista a acestei dimineti. Un actor indragit a murit

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies