Poza BOMBĂ cu Andra de la Puterea Dragostei care a devenit VIRALĂ! "E de la videochat" Mocanu a făcut o criză de nervi! FOTO!

Poza BOMBĂ cu Andra de la Puterea Dragostei care a devenit VIRALĂ!
Poza BOMBĂ cu Andra de la Puterea Dragostei care a devenit VIRALĂ! "E de la videochat" Mocanu a făcut o criză de nervi! FOTO!

Andra de la Puterea Dragostei, poza şocantă cu ea! Uite cum arată tânăra!

Andra de la Puterea Dragostei, iubita lui Bogdan Mocanu, face notă discordantă în casa Puterea Dragostei.

Tânăra are numai haine de designer, îşi petrece vacanţele în cele mai scumpe destinaţii turistice, cum ar fi Monaco, Mykonos, Portofino sau Saint Tropez, a călătorit cu avioane private, s-a plimbat cu bolizi de lux de sute de mii de euro şi a cunoscut foarte mulţi milionari ai planetei...

Citeste si: ȘOC! Bogdan Mocanu spune tot adevărul despre Bianca de la Puterea dragostei! ”Se transformă când iubește, uită de ea”!Ce părere va avea Livian despre declarațiile bărbatului

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Extrem de îndrăzneaţă şi lipsită de prejudecăţi, protagonista noastră postează pe reţelele de socializare doar poze care o înfăţişează sexy, cu haine mulate şi decoltate.

Andra de la Puterea Dragostei, poza şocantă cu ea! A primit o sumedenie de propuneri indecente!

Una dintre imagini a stârnit însă un scandal monstru pe internet, mulţi reproşându-i tinerei că a urcat pe instagram o poză de la videochat.

"Asta e poză de pe site-ul un faci videochat?", i-a scris o femeie.

Citeste si: Simina de la Puterea dragostei, prima apariție în public după ce s-a aflat că e gravidă! Cum a vrut să mascheze sarcina

Ei bine, domnii n-au părut la fel de supăraţi de gestul Andrei şi i-au spus că este extraordinar de sexy.

Propunerile indecente au "curs" şi ele, iar dacă vorbim de like-uri, trebuie să vă spunem că fotografia a înregistrat un record.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ligi a fost eliminată din casa Puterea Dragostei. Concurenta și-a luat rămas bun cu ochii în lacrimi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies