Poza de colectie cu Elena Gheorghe! Uite-o in patut, la Clinceni, cand avea doar cateva luni!

Poza de colectie cu Elena Gheorghe! Uite-o in patut, la Clinceni, cand avea doar cateva luni!
Poza de colectie cu Elena Gheorghe! Uite-o in patut, la Clinceni, cand avea doar cateva luni!

Avem imagini si cu paturile pe care-ar vrea sa i le cumpere fiicei ei.

Elena Gheorghe a inceput sesiunea de shopping pentru "Bebelinda". Prima oprire, patuturile!

Frumoasa artista este insarcinata in sapte luni si jumatate si de cateva zile a inceput sesiunile de cautare a unui pat perfect pentru fiica ei. "Bebelinda" va fi cu siguranta rasfatata parintilor si a fratiorului Nicholas care abia asteapta sa o cunoasca.

Micutul in varsta de cinci ani o pupa mereu pe burtica pe mama lui si promite ca o sa-si invete surioara cele mai interesante jocuri cu...masini

si supereroi.

"Am vazut cateva patuturi deosebite pentru "Bebelinda". Simt eu ca i se potrivesc. Mie mi-ar fi placut sa-i revina patul lui Nicholas, dar l-am dat pentru ca nu stiam sigur daca o sa mai fac un copil. Eu sunt primul copil si am dormit intr-un pat nou de care s-au bucurat apoi sora mea, Ana, si Costin, fratele meu. Aveam o situatie financiara modesta si pe vremea aceea oricum nu se cheltuiau banii in nestire, ca acum.

Dar revenind la fetita mea care acum danseaza (rade), vreau sa va spun ca i-am gasit doua paturi chiar speciale. Mie imi plac la nebunie. Sunt din lemn masiv, vopseaua nu este toxica pentru bebelus, are au saltele pe care mi-ar placea si mie sa ma odihnesc, iar funditele sunt cireasa de pe tort", a declarat, Elena.

Solista a descoperit recent, in albumele parintilor ei, o poza care a emotionat-o.

Cantareata s-a uitat zambind la o poza cu ea, de cand era bebelus si statea in patutul ei. Si nu era singura. O "veghea" chiar prima ei papusa.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Elena Gheorghe a dezvaluit sexul bebelusului!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies