Poze de senzatie! Uite-o pe Adelina Pestritu, nemachiata, cum isi pupa de zor de fetita

Poze de senzatie! Uite-o pe Adelina Pestritu, nemachiata, cum isi pupa de zor de fetita
Poze de senzatie! Uite-o pe Adelina Pestritu, nemachiata, cum isi pupa de zor de fetita

Adelina Pestritu este fericita, implinita si radiaza de fericire. Micuta Zenaida i-a schimbat viata vedetei si fiecare minut petrecut alaturi de fetita in varsta de o luna este un izvor de energie pentru fosta prezentatoare tv.

Frumoasa bruneta nu se satura sa-si priveasca si sa-si pupe micuta, vedeta impartasind o parte din momentele speciale si cu prietenii ei de pe retelele de socializare. In urma cu cateva ore, Ade a postat pe insa story un video care o infatisa nemachiata, cu un zambet de copil, in timp ce o alinta pe Zeny.

In ochii Adelinei se citeste bucuria absoluta cand isi apropie fata de chipul angelic al fetitei ei, iar cand Zenaida reactioneaza, mama ei ii mai aplica un "pupic". Imaginile sunt de senzatie, dar nu mai are rost sa le descriem, ci va lasam sa le savurati.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Drumul spre o viata mai buna al Simiei, Razboinica de la „Exatlon”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cu ce se ocupă cei doi copii ai Larisei Uță și ai lui Alin Oprea la Londra. Mai rar o asemenea educație: "Melissa nu mai poate să cânte..."

Ce nu este bine sa faci vineri 14 septembrie, de Inaltarea Sfintei Cruci

VIDEO | Cunoașterea dintre Robi și Teodora e pe cale să se termine?! „Dacă nu interveneau apropiații tăi...”. Aflați răspunsul în noul episod din „Casa iubirii” de vineri, 20 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies