Practicile Feng Shui te pot scapa de problemele de sanatate! Iata ce trebuie sa iei in considerare

Practicile Feng Shui te pot scapa de problemele de sanatate! Iata ce trebuie sa iei in considerare
Practicile Feng Shui te pot scapa de problemele de sanatate! Iata ce trebuie sa iei in considerare

Practicantii Feng Shui isi aranjeaza casele astfel incat acestea sa reflecte sanatatea mentala, spirituala, emotionala si fizica. Fie ca te confrunti cu dureri de cap sau probleme serioase de sanatate, poti sa gasesti solutia in aceasta practica veche.

Fa curatenie

Una din cele mai bune metode prin care iti poti intari sanatatea este sa cureti toata casa. Fa curatenie in dulapuri, arunca obiectele nefolositoare, foloseste produse biodegradabile si scapa de praf si mizerie. Orice semn de murdarie iti poate afecta sanatatea. Curatarea casei iti da energie pozitiva!

Treptele catre sanatate

Daca ai scari in fata usii, sanatatea si starea de bine se grabesc sa iasa din casa si pleaca in jos pe scari, lasandu-te obosita si fara energie.

Pentru a evita acest lucru, atarna un cristal de o panglica rosie si fixeaza panglica intre usa si scari. Poti fixa cristalul de un candelabru de exemplu, sau de o grinda. Cristalul atrage lumina si o disperseaza, radiind energie in fiecare colt.

Usa oportunitatilor

Feng Shui ofera oportunitatea sa iti ajuti sanatatea prin acordarea unei atentii deosebite, usii de la intrare. Aceasta reprezinta gura casei tale.

Pe aici intra sau ies toate energiile. De aceea vrei sa pastrezi aceasta zona curata si intretinuta. Ai grija ca usa sa nu scartaie sau sa fie plina de praf.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Rasarit, apus

Lumina este foarte importanta pentru sanatate.

Daca esti deprimata, ai probleme cu greutatea sau esti lipsita de energie, trebuie sa aduci lumina in casa. Foloseste veioze, becuri mai multe sau spoturi fixate in pereti. Se spune ca fiecare camera trebuie sa aiba ferestre pe doi dintre pereti. In caz contrar, foloseste pe peretele opus celui cu ferestre, o oglinda mare pentru a reflecta lumina naturala.

Daca suferi de anxietate, epuizare si furie, trebuie sa reduci intensitatea luminii din casa.

Acopera ferestrele din partea de est si sud cu perdele sau draperii opace. Foloseste doar lumini ambientale, ca lumanari sau veioze care ofera o lumina discreta.

Nu este usor sa fii “verde”

Daca nu esti capabila sa cresti plante, este un semn ca trebuie sa ai mai multa grija si de tine. Scapa de toate plantele din ghiveci care sunt pe moarte. Nu cumpara altele pana cand nu stai bine cu sanatatea.

Consulta un nutritionist care te poate indruma spre o alimentatie sanatoasa. Incearca diferite metode de relaxare. Dupa ce faci cateva schimbari in viata ta vei vedea ca si plantele vor trai alaturi de tine.

Electronicele iti influenteaza sanatatea

Daca suferi de insomnie, anxietatea si dureri de cap verifica-ti sistemul electric. Lampile stricate, firele de curent neizolate si prizele nefunctionale iti taxeaza sistemul nervos.

Scapa de aceste probleme cu ajutorul unui electrician care iti pune casa la punct din acest punct de vedere. Scapa de electrocasnicele stricate.

Flower power

Rasfata-te cu flori proaspete, acestea te pot ajuta sa iti recapeti sanatatea sau sa o mentii. Adopta o atitudine Zen si vei vedea ca vei avea doar de castigat.

Sursa  www.huffingtonpost.com



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies