Aceasta prajitura gustoasa are gustul copilariei tale. Acum o poti prepara si in varianta de post.
Ingrediente:
- 1 kg biscuiti simpli
- 250 g margarina cub
- 50 g cacao
- 20 g esenta rom
- 150 ml cafea
- 150 g zahar pudra
- 200 g alune
- 100 g stafide
- cacao, nuca de cocos pt acoperit
Preparare:
Etapa 1: Tocat
la robot alunele, biscuitii; untul l inmuiat un pic la microunde, apoi mixat cu zaharul pudra; amestecat si cacaua in biscuiti, adaugat cafeaua calda, esenta de rom si stafidele(am tinut stafidele in rom), untul si framantat bine.
Etapa 2: Este o compozitie sfaramicioasa, trebuie strans bine pt a se inchega cartofii; eu facut niste cartofei mai mici, pe unii i- pudrat cu cacao, pe altii cu nuca de cocos.
Etapa 3: Se acopera cu folie de plastic si se dau la rece pentru a se inmuia
Sursa
Ingrediente:
- 1 kg biscuiti simpli
- 250 g margarina cub
- 50 g cacao
- 20 g esenta rom
- 150 ml cafea
- 150 g zahar pudra
- 200 g alune
- 100 g stafide
- cacao, nuca de cocos pt acoperit
Preparare:
Etapa 1: Tocat la robot alunele,
biscuitii; untul l inmuiat un pic la microunde, apoi mixat cu zaharul pudra; amestecat si cacaua in biscuiti, adaugat cafeaua calda, esenta de rom si stafidele(am tinut stafidele in rom), untul si framantat bine.
Etapa 2: Este o compozitie sfaramicioasa, trebuie strans bine pt a se inchega cartofii; eu facut niste cartofei mai mici, pe unii i- pudrat cu cacao, pe altii cu nuca de cocos.
Etapa 3: Se acopera cu folie de plastic si se dau la rece pentru a se inmuia
Sursa Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro