Prajitura "Cremisor" cu ciocolata si bezea! Nu ai mai mancat asa ceva!

Prajitura
Prajitura "Cremisor" cu ciocolata si bezea! Nu ai mai mancat asa ceva!

Aceasta prajitura este formata din straturi de cicolata, bezea si crema, totul avand un gust delicios. Trebuie sa o prepari si tu acasa.

 

Ingrediente
Pentru blatul de ciocolata
125g zahar pudra vanilat
125g unt moale
2 iua
75g faina
40g cacao
100ml lapte
Jumatate lingurita praf de copt
Pentru bezea
125g zahar pudra
1 mana de fulgi de migdale
Constructie
300ml
smantana pentru frisca
2 linguri zahar vanilat
Mod de preparare
Preincalzeste cuptorul la 180 de grade.
Bate untul si zaharul cu vanilie pana cand obtii un amestec moale. Separta ouale, punand albusurile deoparte. Adauga galbenusurile in amestecul de zahar. Combina apoi adauga faina, pudra de cacao, praful de copt si putina sare.
Pune laptele si bate bine. Varsa intr-o tava.
Bate albusurile de ou pana cand obtii o spuma tare, apoi adauga zaharul pudra si continua sa bati pana obtii textura de bezea. Pune bezeaua deasupra blatului de cacao si presara fulgii de migdale.
Coace timp de 20 de minute, apoi desprinde marginile si lasa la racit in tava.
Bate smantana pana cand obtii o frisca.
Taie blatul de prajitura in oua. Pune primul strat pe un platou, adauga un strat gros de frisca, apoi adauga al doilea blat, cu bezeaua in partea de sus. Decoreaza cu zahar vanilat.
sursa

Ingrediente

Pentru blatul de ciocolata


125g zahar pudra vanilat
125g unt moale
2 oua
75g faina
40g cacao
100ml lapte
Jumatate lingurita praf de copt

Pentru bezea

125g zahar pudra
1 mana de fulgi de migdale

Constructie



300ml smantana pentru frisca
2 linguri zahar vanilat

Mod de preparar e

Preincalzeste cuptorul la 180 de grade.

Bate untul si zaharul cu vanilie pana cand obtii un amestec moale. Separta ouale, punand albusurile deoparte. Adauga galbenusurile in amestecul de zahar. Combina apoi adauga faina, pudra de cacao, praful de copt si putina sare. Pune laptele si bate bine.
Varsa intr-o tava.

Bate albusurile de ou pana cand obtii o spuma tare, apoi adauga zaharul pudra si continua sa bati pana obtii textura de bezea. Pune bezeaua deasupra blatului de cacao si presara fulgii de migdale. 

Coace timp de 20 de minute, apoi desprinde marginile si lasa la racit in tava.

Bate smantana pana cand obtii o frisca. Taie blatul de prajitura in oua.
Pune primul strat pe un platou, adauga un strat gros de frisca, apoi adauga al doilea blat, cu bezeaua in partea de sus. Decoreaza cu zahar vanilat.

sursa

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Ce demersuri a început să facă Adriana Bahmuțeanu pentru copiii ei minori. „Eu nu știu ce e la mijloc, este o combinație pe care nu am înțeles-o.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies