Incearca acest desert fara coacere cu biscuitii mult iubiti si rezulatul va fi mai mult decat delicios!
Ingrediente:
– 450 grame biscuiti Oreo
– 114 grame de unt topit
– 227 grame crema de branza la temperatura camerei
– 128 grame zahar pudra
– 227 ml frisca
– 145 grame de budinca de ciocolata
– 800 ml lapte (sau cat este necesar pentru prepararea budincii, in functie de instructiunile de pe pachet)
Mod de preparare:
Pune
biscuitii Oreo intr-o punga si sfarama-i cu un sucitor. Pune deoparte jumatate de cana de biscuiti sfaramati pentru topping. Restul de biscuiti aseaza-i pe fundul unui vas (fie o forma de tort, fie un vas din sticla termorezistenta). Toarna deasupra untul topit si preseaza cu o furculita.
Mixeaza crema de branza pana devine pufoasa. Adauga zahar pudra si mai amesteca, dar la viteza mai mica.
Dupa ce s-a omogenizat tot zaharul, amesteca crema de branza cu jumatate din cantitatea de frisca si toarna peste blatul de biscuiti.
Pregateste budinca de ciocolata urmand instructiunile de de pachet. Lasa sa se linisteasca timp de 5 minute, apoi toarna peste stratul de crema de branza.
Toarna restul de frisca peste stratul de budinca.
Presara restul de biscuiti sfaramati.
Acopera vasul si da-l la frigider cel putin doua ore, inainte de a servi prajitura.
Sursa
Ingrediente:
– 450 grame biscuiti Oreo
– 114 grame de unt topit
– 227 grame crema de branza la temperatura camerei
– 128 grame zahar pudra
– 227 ml frisca
– 145 grame de budinca de ciocolata
– 800 ml lapte (sau cat este necesar pentru prepararea budincii, in functie de instructiunile de pe pachet)
Mod de preparare:
Pune biscuitii Oreo intr-o punga si sfarama-i cu un sucitor. Pune deoparte jumatate de cana de biscuiti sfaramati pentru topping. Restul de biscuiti aseaza-i pe fundul unui vas (fie o forma de tort, fie un vas din sticla termorezistenta). Toarna deasupra untul topit si preseaza cu o furculita.
Mixeaza crema de branza pana devine pufoasa. Adauga zahar pudra si mai amesteca, dar la viteza mai mica.
Dupa ce s-a omogenizat tot zaharul, amesteca crema de branza cu jumatate din cantitatea de frisca si toarna peste blatul de biscuiti.
Pregateste budinca de ciocolata urmand instructiunile de de pachet. Lasa sa se linisteasca timp de 5 minute, apoi toarna peste stratul de crema de branza.
Toarna restul de frisca peste stratul de budinca.
Presara restul de biscuiti sfaramati.
Acopera vasul si da-l la frigider cel putin doua ore, inainte de a servi prajitura.
Sursa Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro