Prăjitură cu biscuiți, rețeta artistei Vlăduța Lupău. Cum pregătește un desert delicios din doar câteva ingrediente. “Numiți-o prăjitura “De la Vlăduța”

Prăjitură cu biscuiți, rețeta artistei Vlăduța Lupău. Cum pregătește un desert delicios din doar câteva ingrediente. “Numiți-o prăjitura “De la Vlăduța”
Prăjitură cu biscuiți, rețeta artistei Vlăduța Lupău. Cum pregătește un desert delicios din doar câteva ingrediente. “Numiți-o prăjitura “De la Vlăduța”

Vlăduța Lupău a pregătit un desert rapid și delicios, din doar câteva ingrediente.

Artista Vlăduța Lupău este activă pe rețelele de socializare, iar pe lângă partea artistică, aceasta împarte de fiecare dată și diferite trucuri și rețete ce țin de lumea gastronomiei. De această dată a pregătit o prăjitură din biscuiți și banana și a explicat în detaliu cum obține rezultatul final.

Ingrediente:

  • 240 g biscuiți mici
  • 5 banane
  • 2 budincă
  • 80g zahăr
  • 1l lapte
  • 100g unt
  • 200g ciocolată

“O rețetă de prăjitură super delicioasă și super rapidă, făcută cu puține ingrediente. Banane, biscuiți, budincă, lapte, unt și bucăți de ciocolată. Așezați biscuiții în formă, puneți bananele tăiate pe sfert, faceți budinca după instrucțiuni, ciocolată ce aveți prin casă. După ce luați laptele de pe foc încorporați untul, puneți bucățile de ciocolată și la final bucățile de biscuiți. Eu i-am sfărâmat în mână. Să vă păstrați câteva pentru așezarea finală.

Toată compoziția o turnați peste banane și peste biscuiți, iar la final mai presărați biscuiți sau bucăți de ciocolată. O puneți la frigider pentru 3 ore sau peste noapte.”, a spus Vlăduța Lupău în videoclipul postat. Aceasta a dat și câte sfaturi cu privire la forma desertului. “Numiți-o prăjitura “De la Vlăduța” Nu știu eu prea bine să filmez sau să fac estetic… știu să mănânc bine. PS.
Folosiți o tavă rotundă cu margini detașabile!”,
a scris artista.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cum pregătește Vălduța Lupău prăjitura cu biscuiți

Citește și: Vlăduța Lupău, anunț emoționant pe rețetele de socializare! Artista este însărcinată cu cel de-al doilea copil: „Iair a fost binecuvântat să nu rămână singur pe lume.”

Citește și: Vlăduța Lupău, certată pe rețelele de socializare pentru felul cum se îmbracă. Ce face artista pentru a combate mesajele răutăcioase?

Citește și: Rebecca, primele declarații despre copii. Ce spune fosta concurentă de la Casa iubirii despre un nou iubit- kanald.ro

Citește și: Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire- stirilekanald.ro

Pe lângă declarațiile din filmulețul postat pe rețelele de socializare, Vlăduța Lupău a scris detaliat, lângă postare, pașii simplii pe care i-a urmat în realizarea prăjiturii, dar și cum din doar câteva ingredient puteți obține un desert delicios.

  1. Unge o tavă rotundă cu unt și așează biscuiții pe marginea ei și pe partea de jos.
  2. Puneți bananele tăiate vertical peste biscuiți.
  3. Gătește budinca conform instrucțiunilor. După ce o iei de pe foc, cât este caldă adaugi untul, ciocolată tăiată bucăți. (Poți amesteca ciocolată și după ce s-a mai răcit budinca cu untul încorporat- dacă vrei ca să rămână vizibile bucățile de ciocolată) la final adaugi biscuiții sfărâmați (eu i-am sfărâmat în mâna)
  4. Toarnă toată cremă peste bananele din tavă și finisează uniform.
    La final poți turna peste, bucăți de biscuiți și ciocolată rămasă.
  5. Pune la frigider timp de 3 ore sau peste noapte.

View this post on Instagram

A post shared by Vlăduța Lupău (@vladutalupau)



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Vlăduța Lupău, certată pe rețelele de socializare pentru felul cum se îmbracă. Ce face artista pentru a combate mesajele răutăcioase?

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Fiul lui Ion Țiriac, revoltat pe afirmația lui Ilie Năstase: "Sunt numai prostii care nu au nicio legătură cu realitatea"

Cum să îți îmbunătățești feminitatea. 5 moduri elegante de a te simți mai feminină

Kiprianos și Teodora se cunosc! Ce relație există între cei doi concurenți din Casa iubirii. Robi fierbe de gelozie: "Ascunde ceva, îi tremură vocea!"

De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure


Cookies