Prajitura cu branzica este cel mai aromat desert! Se face repede si gustul te cucereste pe loc.
Ingrediente:
400 gr faina de grau
250 gr unt
500 gr branza de vaci
4 linguri cacao pudra
4 oua
350 gr zahar
1 pachet zahar vanilinat
3 linguri amidon
100 gr smantana
Mod de preparare:
1. Freaca untul cu zaharul.
2. Amesteca faina cu cacaoa si incorporeaza totul in compozitia cu unt.
3. Amesteca branza de vaci cu zaharul vanilinat, apoi cu smatana si oul. Omogenizeaza cu un blender.
4. Adauga amidonul.
5. Tapeteza o tava cu hartie de copt.
6. Pune in ea jumatate din aluat faramicios si intinde pe toata suprafata tavii.
7. Acopera cu crema pregatita, apoi cu restul de aluat.
8. Baga tava in cuptorul incins la 190 de grade Celsius, pentru 40-45 de minute.
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro