Iti propunem sa incerci prajitura cu budinca si biscuiti in straturi, fara coacere.
Ingrediente
– 1 plic de budinca de ciocolata+ 2 cani de lapte
– ½ plic de budinca de vanilie+ o cana de lapte
– 2 pachete de biscuiti simpli+ ¾ cana lapte
Pentru decor
La alegere:
– 1/3 cana de migdale zdrobite
– 1/3 cana de fulgi de cocos
Sau
–
cacao sau ciocolata rasa
Mod de preparare
Pentru inceput, prepara cele doua budinci, cea de ciocolata si cea de vanilie, conform instructiunilor de pe pachete. Daca doresti ca prajitura sa iasa mai tare, pune mai putin lapte decât cantitatea pe care ti-am recomandat-o noi.
Prajitura cu budinca si biscuiti se obtine prin alternarea straturilor de biscuiti si budinca de ciocolata.
Inmoaie biscuitii in lapte si asaza-i unul langa altul intr-o tava de yena. Peste acest prim strat, adauga aproximativ 2 linguri din budinca de ciocolata si intinde-o cu ajutorul unei spatule. Deasupra ei, asaza inca un strat de biscuiti inmuiati in lapte. Continua sa alternezi cele 2 straturi pâna termini ingredientele.
Peste ultimul strat de biscuiti intinde budinca de vanilie.
Orneaza cu migdale pisate si fulgi de nuca de cocos sau cu cacao sau ciocolata rasa. Las-o sa se raceasca aproximativ o ora inainte de a o introduce la frigider. Tine-o la rece câteva ore sau, de preferat, peste noapte.
Sursa
Ingrediente
– 1 plic de budinca de ciocolata+ 2 cani de lapte
– ½ plic de budinca de vanilie+ o cana de lapte
– 2 pachete de biscuiti simpli+ ¾ cana lapte
Pentru decor
La alegere:
–
1/3 cana de migdale zdrobite
– 1/3 cana de fulgi de cocos
Sau
– cacao sau ciocolata rasa
Mod de preparare Pentru inceput, prepara cele doua budinci, cea de ciocolata si cea de vanilie, conform instructiunilor de pe pachete. Daca doresti ca prajitura sa iasa mai tare, pune mai putin lapte decât cantitatea pe care ti-am recomandat-o noi.
Prajitura cu budinca si biscuiti se obtine prin alternarea straturilor de biscuiti si budinca de ciocolata.
Inmoaie biscuitii in lapte si asaza-i unul langa altul intr-o tava de yena. Peste acest prim strat, adauga aproximativ 2 linguri din budinca de ciocolata si intinde-o cu ajutorul unei spatule. Deasupra ei, asaza inca un strat de biscuiti inmuiati in lapte. Continua sa alternezi cele 2 straturi pâna termini ingredientele.
Peste ultimul strat de biscuiti intinde budinca de vanilie. Orneaza cu migdale pisate si fulgi de nuca de cocos sau cu cacao sau ciocolata rasa.
Las-o sa se raceasca aproximativ o ora inainte de a o introduce la frigider. Tine-o la rece câteva ore sau, de preferat, peste noapte.
Sursa Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro