Incearca acest desert delicios, care te cucereste pe loc! Nu ai cum sa ii rezisti si il vei prepara si a doua oara.
Ingrediente:
125 gr unt
50 ml smantana pentru gatit
200 gr ciocolata alba
190 gr caise uscate
250 gr biscuiti sfaramati
130 gr fulgi de cocos
Pentru glazura:
25 gr unt
350 gr zahar pudra
2 linguri de zeama de lamaie
Mod de preparare:
Prepara la foc mic untul si smantana pentru gatit.
Compozitia se lasa la rece timp de o ora. In acest timp, prepara glazura intr-un bol. Se combina untul topit, zeama de lamaie si doua linguri de apa calda. Foloseste mixerul pentru a amesteca glazura, adaugand si zaharul pudra. Scoate prajitura din frigider si adauga glazura pe suprafata acesteia, dupa bunul plac.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Sursa: culinar.bzi.ro