Prajitura cu ciocolata este delicioasa! Se face din patru ingrediente simple si nu se coace, iar gustul te cucereste de la prima inghititura.
Ingrediente:
150 gr Nutella
200 gr ciocolata neagra
50 gr migdale
50 gr alune
Mod de preparare prajitura cu Nutella:
1. Coace migdalele si alunele in cuptorul incins la 150 de grade Celsius, in jur de 15 minute.
2. Rupe ciocolata in bucati si topeste-o la bain-marie.
3. Amesteca ciocolata topita cu Nutella.
4.
5. Toaca marunt migdalele si alunele.
6. Pune migdalele si alunele in ciocolata topita. Omogenizeaza.
7. Toarna totul intr-o forma de copt.
8. Presara peste compozitie restul de alune sau, daca ai, fructe uscate.
9. Baga tava in frigider pentru cateva ore sau chiar peste noapte.
10. Scoate a doua zi tava si rastoarn-o intr-un platou.
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro