Pentru aceasta prajitura ai nevoie de cateva ingrediente simple.
Ingrediente:
200 gr unt moale
140 gr zahar
400 gr migdale sau faina de migdale
140 gr ciocolata neagra
25 gr faina 00
8 gr praf de copt
1 varf de cutit de sare
3 galbenusuri
6 albusuri
coaja de la o portocala
50 ml suc de portocale
Mod de preparare:
1. Mixeaza galbenusurile cu zahar, apoi incorporeaza coaja de portocala.
2. Pune dupa aceea sucul de portocala, ciocolata topita la bain-marie, untul, migdalele, faina si praful de copt. Omogenizeaza.
3. Bate spuma albusurile cu putina sare.
4. Incorporeaza albusurile in mixul cu ciocolata, cu ajutorul unei spatule.
5. Tapeteaza cu hartie de copt o tava, presata putina faina si pune compozitia in ea.
6. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru aproximativ 20 de minute.
7. Serveste cu zahar pudra.
Sursa
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro