Aceasta prajitura este delicioasa si contine ingrediente pe care s-ar putea sa le ai deja in casa.
Ingrediente:
Pentru aluat:
300 gr faina de grau
250 gr zahar pudra
12 gr praf de copt
Pentru umplutura:
500 gr branza de vaci semidegresata
330 gr cirese
4 oua medii
500 ml lapte
10 gr zahar vaniinat
50 gr zahar pudra
100 g unt topit
Mod
de preparare:
1. Pune trei sferturi din untul topit intr-o tava de copt.
2. Amesteca faina cu zaharul pudra si cu praful de copt (trece-le prin site in prealabil).
3. Imprastie mixul cat mai uniform in tava, peste unt.
4. Marunteste branza si presoar-o tot cat mai uniform.
5. Pune apoi ciresele, bineinteles fara samburi.
6. Adauga zaharul pudra.
7. Mixeaza ouale cu lapte si cu zaharul vanilinat.
8. Toarna in tava cat mai uniform. Acopera cu restul de unt.
9. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru aproximativ 40-45 de minute sau pana cand prajitura trece testul cu scobitoarea.
Sursa
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro