Nu ai mancat niciodata o prajitura cu crema de lamaie atat de buna!
Foi: 3 galbenusuri, 200 g unt, 200 g zahar, 200 g smantana, 500 g faina, 1 pachet si jumatate praf de copt diluat intr-o lingura de otet.
Crema: 1 litru lapte, 6 linguri faina, 200 g zahar, 200 g unt, coaja rasa de lamaie, 2 pachete de zahar vanilat.
Din ingredientele pentru foi se framanta un aluat din care se fac patru foi si se coc la foc potrivit. Din lapte, zahar, zahar vanilat si faina se prepara o crema fiarta. Dupa ce s-a racit se amesteca bine cu untul batut spuma si lamaia. Se umplu foile alternand un rand crema de lamaie si unul cu gem acrisor, iar crema si iar gem. Deasupra se imbraca in crema de lamaie.
Sursa
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro