Mămică de doar câteva luni, Geta Sterp nu poate sta departe de bucătărie, iar recent a pregătit o prăjitură deosebită, cu cremă de vanilie și blat de cacao.
Geta Sterp este împlinită pe toate planurile, în prezent, având o frumoasă familie alături de soțul său și primul lor copilaș, dar și o carieră de succes pe rețelele de socializare, acolo unde este urmărită de nenumărate persoane. Astfel, printre postările sale frecvente de zi cu zi, sora lui Culiță Sterp obișnuiește să nu stea departe de bucătărie, iar în cursul zilei de ieri, aceasta a postat pe contul său de Instagram, de această dată, un desert, dar nu orice desert, ci unul potrivit pentru musafirii care se vor afla în jurul
Prăjitură cu cremă de vanilie și blat de cacao, pregătită de Geta Sterp

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Ingrediente
Pentru blat
- 7 albușuri
- 7 linguri de făină
- 7 linguri de zahăr
- 3 linguri de cacao
- o fiolă de esență de rom
- un praf de copt
- 3 linguri de ulei
Pentru cremă
- 7 gălbenușuri
- 3 linguri de amidon
- 100 g de zahăr
- 200 g margarină
- 600 ml de lapte
- 2 plicuri de zahăr vanilat
- câteva bucățele de ciocolată

Mod de preparare
- "Pentru început, batem albușurile spumă, adăugând treptat zahărul.
- Punem compoziția obținută într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și băgăm la cuptorul preîncălzit la 180°C pentru 10 minute, apoi reducem temperatura la 160°C și mai coacem încă 10 minute.
- Până se coace blatul, ne ocupăm de cremă.
- După ce s-a răcit și blatul, îl tăiem în două și punem cremă atât la mijloc, cât și deasupra. Presărăm fulgi de cocos și fulgi de ciocolată!
- Spor la treabă!", a explicat Geta Sterp, în descrierea filmulețului postat pe contul său de Instagram.
