Pentru a face aceasta prajitura nu ai nevoie de coacere. Uite cum se prepara.
Ingrediente:
Pentru aluat:
cca 40 gr unt nesarat si inmuiat
170 gr zahar brun
1 lingurita extract de vanilie
cca 450 gr faina alba
1 cutie de lapte condensat
cca 400 gr fulgi de ciocolata
Pentru topping:
cca 230 gr unt de arahide
cca 150 gr fulgi de ciocolata
Mod de preparare:
Mixeaza untul cu zaharul timp de 3 minute, apoi pune extractul de vanilie. Dupa ce s-a omogenizat totul, da mixerul la viteza mica si incorporeaza faina si laptele condensat. Pune usor si fulgii de ciocolata.Tapeteaza o tava cu hartie pergament si toarna compozitia in ea. Acopera apoi cu folie alimentara si baga in frigider pentru 3 ore sau chiar peste noapte.
Topping:
Amesteca untul de arahide si fulgii de ciocolata la microunde.
A doua zi toarna toppingul peste prajituri si baga iarasi in frigider, de data aceasta pentru 1 ora (adica pana cand toppingul se intareste).
Sursa
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro