Acest desert se prepara in doar jumatate de ora si este foarte gustos.
Ingrediente:
1 cana mere rase
1 cana faina
1 cana zahar
1 cana ulei
1 plic praf de copt
scortisoara
nuci, stafide( dupa dorinta fiecaruia)
zahar vanilat
Glazura:
6 lg cacao
6 lg zahar
6 lg apa
100 gr.
Preparare:
Intr-un bol se pun merele rase, zaharul, zaharul vanilat si scortisoara si se amesteca bine.
Adaugam faina impreuna cu praful de copt si uleiul in compozitie pana se omogenizeaza
Se da la cuptorul preincalzit timp de 20-25 min, pana se rumeneste si se desprinde usor de pe marginile tavii
Glazura
Se pune un ibric pe foc impreuna cu margarina si apa,cand s-a topit adaugam zaharul si cacaoa amestecand continuuCand prajitura s-a racit adugam glazura.
Sursa
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro