Aceasta prajitura este simpla si se face rapid. Iata de ce ingrediente ai nevoie.
Ingrediente:
- 500 g faina,
- un praf de sare,
- 10 g praf de copt,
- 10 g bicarbonat,
- 5 linguri cacao,
- 300 g zahar,
- 50 ml ulei,
- 400 ml apa,
- 5 linguri cu gem de caise,
- 300 g nuci.
Glazura:
- 50 ml apa,
- 100 g zahar,
- 3 linguri cacao.
Preparare:
Etapa 1: Intr-un castron cernem faina, cu sarea, praful de copt, bicarbonatul si cacao. Nucile se dau prin masina sau se foloseste un aparat de tocat.
Etapa 2: Amestecam apa cu uleiul,zaharul, gemul si nucile, dupa care incorporam faina cernuta cu restul ingredientelor.
Etapa 3: Compozitia se pune intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina.
Etapa 4: Se coace la 180 grade pentru 40-50 minute.
Etapa 5: Glazura se prepara punand apa amestecata cu zaharul si cacao pe foc.
Etapa 6: Se lasa pana se dizolva bine, atat zaharul cat si cacaua.
Etapa 7: Glazura se toarna calduta peste prajitura.
Sursa
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro