Prajitura dalmatiana - Reteta usoara, ieftina si delicioasa

Prajitura dalmatiana - Reteta usoara, ieftina si delicioasa
Prajitura dalmatiana - Reteta usoara, ieftina si delicioasa

Prajitura dalmatiana este un desert delicios! Se face foarte repede chiar la tine acasa si este o incantare pentru papilele tale gustative.

Ingrediente:

Pentru blat:
200 gr biscuiti cu ciocolata
scortisoara
100 gr unt

Pentru crema:

150 gr smantana
800 gr crema de branza
150 gr zahar
1 sticluta esenta de vanilie
4 oua 100 gr ciocolata neagra
scortisoara

Mod de preparare:


Se piseaza biscuitii, apoi se amesteca impreuna cu untul si scortisoara.

Se pun intr-o tava speciala pentru cheesecake, pe care o tapetam cu hartie de copt. Se preseaza bine, ca sa se aseze uniform.
Se amesteca branza, zaharul, esenta de vanilie, apoi si smantana. Se adauga apoi si ouale, amestecand mereu, ca sa devina omogen. 2/3 din amestec se toarna peste aluatul din biscuiti si se intinde bine.
Ciocolata se topeste la bain-marie sau in cuptorul cu microunde. Restul din crema de branza se toarna peste, apoi se adauga si scortisoara.
Cu ajutorul unei lingurite, se formeaza niste cercuri din ciocolata. Pe deasupra, se poate turna o glazura de ciocolata.
Prajitura se baga la cuptor pentru 15 minute, la temperatura medie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Sursa



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies