Aceasta prajitura se face la cuptor, din ingrediente simple, insa foarte gustoase.
Ingrediente
100g unt sarat
200g zahar brun
2 oua
1 lingurita extract de vanilie
1 varf de lingurita de praf de copt
200g faina
50g crema de ciocolata
50g fistic tocat
50g chipsuri de ciocolata neagra
Mod de preparare
Preincalzeste cuptorul la 180 de grade.
Bate untul si zaharul intr-un vas pana cand obtii un amestec moale si cremos. Addauga ouale si bate pe masura ce le incorporezi. Adauga vanili, apoi faina si praful de copt.
Pune amestecul de vanilie la baza unei tigai de metal, astfel incat sa acopere fundul si sa mearga pe margini la fel ca o crusta. Trebuie sa aiba grosimea de 1 centimetru.
Adauga o mana de fistic si chipsuri de ciocolata si preseaza in aluat.
Adauga deasupra crema de ciocolata. Decoreaza cu chipsuri de ciocolata.
Coace timp de 25 de minute.
sursa
Ingrediente
100g unt sarat
200g zahar brun
2 oua
1 lingurita extract de vanilie
1 varf de lingurita de praf de copt
200g faina
50g crema de ciocolata
50g fistic tocat
50g chipsuri de ciocolata neagra
Mod de preparare
Preincalzeste cuptorul la 180 de grade.
Bate untul si zaharul intr-un vas pana cand obtii un amestec moale si cremos. Addauga ouale si bate pe masura ce le incorporezi. Adauga vanili, apoi faina si praful de copt.
Pune amestecul de vanilie la baza unei tigai de metal, astfel incat sa acopere fundul si sa mearga pe margini la fel ca o crusta. Trebuie sa aiba grosimea de 1 centimetru.
Adauga o mana de fistic si chipsuri de ciocolata si preseaza in aluat.
Adauga deasupra crema de ciocolata. Decoreaza cu chipsuri de ciocolata.
Coace timp de 25 de minute.
sursa Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro