Aceasta prajitura cu crema de ciocolata este perfecta pentru orice zi de duminica.
Ingrediente: 5 linguri de Nutella (200 g), 180 g de faina, un plic de praf de copt, 2 oua+2 albusuri, 100 ml de lapte, 2 plicuri de zahar vanilat.
Preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Bate ouale cu zaharul vanilat. Adauga 3 linguri de Nutella, topita pe baie de aburi, apoi faina, praful de copt si laptele. Bate spuma albusurile cu un praf de sare si incorporeaza-le cu o lingura de lemn in compozitie.
Pune prajitura intr-o tava cu fund detasabil, unsa cu unt si tapetata cu faina. Coace-o 30 de minute,+/- 5 minute, pana cand trece testul scobitorii. Las-o sa se odihneasca in tava cateva minute dupa ce o scoti din cuptor.
Aseaza prajitura de duminica pe un platou frumos si unge-o cu restul de Nutella incalzita pe baie de aburi. Poti presara deasupra nuci, alune, migdale sau decoratiuni colorate.
Sursa
Ingrediente: 5 linguri de Nutella (200 g), 180 g de faina, un plic de praf de copt, 2 oua+2 albusuri, 100 ml de lapte, 2 plicuri de zahar vanilat.
Preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Bate ouale cu zaharul vanilat. Adauga 3 linguri de Nutella, topita pe baie de aburi, apoi faina, praful de copt si laptele.
Bate spuma albusurile cu un praf de sare si incorporeaza-le cu o lingura de lemn in compozitie. Pune prajitura intr-o tava cu fund detasabil, unsa cu unt si tapetata cu faina. Coace-o 30 de minute,+/- 5 minute, pana cand trece testul scobitorii. Las-o sa se odihneasca in tava cateva minute dupa ce o scoti din cuptor.
Aseaza prajitura de duminica pe un platou frumos si unge-o cu restul de Nutella incalzita pe baie de aburi.
Poti presara deasupra nuci, alune, migdale sau decoratiuni colorate.
Sursa Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro