„Prăjitură de post cu mere rase și sirop de zahăr ars!” Rețeta delicioasă de prăjitură de post cu mere a bunicii Gherghina!

„Prăjitură de post cu mere rase și sirop de zahăr ars!” Rețeta delicioasă de prăjitură de post cu mere a bunicii Gherghina!
„Prăjitură de post cu mere rase și sirop de zahăr ars!” Rețeta delicioasă de prăjitură de post cu mere a bunicii Gherghina!

Bunica Gherghina vine cu o nouă rețetă, de această dată în spiritul sărbătorilor, cu mere rase și sirop de zahăr ars.

Bunica Gheorghina vine cu o rețetă pentru toți urmăritorii ei, și anume prăjitura de post cu mere rase și sirop de zahăr ars, perfectă pentru perioada de dinaintea sărbătorilor.

Cum prepară bunica Gherghina prăjitura cu mere și sirop de zahăr ars?

Citește și: „Să îl țineți mai mult timp la frigider, până se îngheață bine.” Rețeta de salam de biscuiți a bunicii Gherghina. Un preparat delicios, simplu și ușor de făcut!

Bunica Gherghina
Bunica Gherghina[Sursa foto: Instagram-Bunica Gherghina]

Citește și: „Vă pregătesc o prăjitură, Mozaic se numește. Am pus două borcane de gem.” Bunica Gherghina pregătește un desert rapid, cu doar câteva ingrediente

Bunica Gherghina, cunoscută pe rețelele de socializare pentru rețetele sale, vine cu o rețetă de post, iar de această dată a preparat prăjitură cu mere rase și sirop de zahăr ars, sirop pe care l-a realizat chiar ea.

Astfel, spune pas cu pas care sunt etapele pentru a ajunge la desertul perfect și cum trebuie preparat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ingrediente:

  • 4 mere
  • Lămâie
  • Ulei
  • Zahăr
  • Bicarbonat de sodiu
  • Praf de copt
  • Făină
  • Sirop de zahăr ars

Mod de preparare:

„Prăjitură de post cu mere rase și sirop de zahăr ars. Siropul se face în felul următor:  4 linguri de zahăr le aveți pe foc, iar când s-a ars bine, s-a caramelizat, puneți o jumătate de litru de apă.  Acum radem merele. Am ras și merele. Și acum începem.  O cană de zahăr, o jumătate de cană de ulei, punem și sirpoul de zahăr ars, 10 linguri de făină, un plic de praf de copt, o linguriță de bicarbonat și zeamă de lămâie.

Atenție! Nu se pune nicio esență. Pentru că are aroma de la zahărul ars.”, a povestit bunica Gherghina. Dacă ai pofta de o prăjitură, dar ții post, acesta este desertul perfect pentru tine.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cum trebuie coaptă plăcinta cu mere?

Dacă ați urmat toți pașii de mai sus în prepararea plăcintei cu mere, bunica Gherghina spune și cum anume trebuie pregătită tava înainte să punem compoziția, dar și cât trebuie să stea aceasta la cuptor și gradele setate. Cu toate acestea, este foarte important ca cei care doresc să facă această rețetă să fie atenți la cuptorul de acasă, deoarece prăjitura se poate coace în mai mult sau mai puțin timp, în funcție de el, așa că trebuie verificată permanent.

 „Acum amestecăm, ungem tava de ulei și tapotăm tava cu făină. Punem toată compoziția în tavă și băgăm la cuptor jumătate de oră, la temperatura de 250 de grade. Dar depinde și cum aveți cuptorul. Verificați cum se coace.”, a mai povestit bunica Gherghina.

Bunica Gherghina
Bunica Gherghina[Sursa foto: Instagram-Bunica Gherghina]



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Împachetăm frumos sarmaua! O mai facem și în mână nițel. Așa făcea mama mea, o mai făcea în mână nițel.” Rețeta de sarmale a bunicii Gherghina

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies