Vrei un desert sanatos si delicios? Iata o reteta de prajitura cu nuci si crema de ciocolata si ananas.
Ingrediente:
Blat:
– 2 mâini nuci,
– 1 mâna smochine si jumatate curmale
– 7 lingurig fulgi de ovaz
– cardamon.
Procesati toate ingredientele la blender. Puneti intr-o tava si bagati la congelator pâna faceti urmatorul strat.
Crema de ciocolata:
– 250 gr. caju
– carob,
– 3 linguri indulcitor
– 4 linguri ulei de cocos
Procesati toate ingredientele la blender. Adaugati peste blat si bagati din nou la congelator pâna faceti urmatorul strat.
Crema de ananas:
150g caju,
1/3 ananas,
– indulcitor
– 4 linguri ulei de cocos
Procesati toate ingredientele la blender.
Glazura:
2 mâini de nuci coapte si maruntite grosier amestecate apoi cu pasta de curmale.
Pasta de curmale se face tot prin procesarea la blender a vreo 15 curmale impreuna cu apa calda pâna se face o crema fina.
Dupa ce puneti si glazura, lasati la congelator 12 ore.
Sursa
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro