Fara zahar, fara lapte, fara oua, doar ingrediente naturale, sanatoase si un gust incredibil - aceasta este prajitura Delice. Iata cum se prepara aceasta prajitura fara coacere:
Ingrediente
Pentru baza:
- ¾ ceasca fulgi de ovaz (sau hrisca, daca vreti o prajitura fara gluten)
- ¾ ceasca curmale fara samburi
- ¾ ceasca nuca de cocos maruntita
Pentru stratul superior:
- ⅓ ceasca ulei de nuca de cocos
- ¼ ceasca sirop de artar
- zeama de la 3 lamai stoarse
- 2 banane
- ½ nuca de cocos maruntita (fulgi de nuca de cocos)
Mod de preparare
Pentru baza: pune fulgii de ovaz/ hrisca si nuca de
Pentru stratul superior: cu ajutorul robotului de bucatarie/blenderului, amesteca bine toate ingredientele. Gusta amestecul si vezi daca trebuie sa mai adaugi ceva. Întinde compozitia pe stratul de baza si tine la frigider peste noapte.
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro