Aceasta reteta de prajitura poate fi consumata fara probleme si de persoanele care au diabet sau care vor sa slabeasca.
Ingrediente:
1 cana de faina
1 ceasca de indulcitor natural (stevie)
5 mere
1 praf de copt
2 linguri de unt
Cum se prepara:
Spala bine merele, apoi taie-le in cubulete si pune-le intr-o tava de pajituri de dimensiuni medii, unsa cu unt in prealabil.
Intr-un bol pentru mixer amesteca bine ouale cu faina si praful de copt, pana se omogenizeaza apoi adauga indulcitorul si mai mixeaza continutul timp de doua minute. Toarna aluatul peste merele din tava si coace prajitura la cuptorul incins in prealabil, timp de 30 de minute.
De asemenea, merele coapte, cu scortisoara pe deasupra, sunt ideale pentru persoanele care sufera de diabet. Este un desert satisfacator, mai ales in zilele friguroase de iarna.
Sursa
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro