Prajitura Fanta, cu suc natural de portocale - Un deliciu cu crema de branza

Prajitura Fanta, cu suc natural de portocale - Un deliciu cu crema de branza

Daca iti plac deserturile dulci cu tente acrisoare atunci trebuie sa incerci prajitura fanta cu crema fina de branza si un jeleu dulce-acrisor de portocale, dar si un blat aromat din plin cu rom.

Ingrediente

Pentru blat

6 oua

6 linguri zahar

4 linguri faina

100 ml de ulei

2 linguri cacao

1 pliculet de praf copt

Un praf de sare

Rom

Pentru crema

600 g branza de vaci

150 g zahar pudra

200 g unt

Vanilie

Pentru jeleu

800 ml suc de portocale

4 linguri zahar

1 plic budinca de vanilie

O portocala pentru decor

Mod de preparare

Prepara blatul

Bate ouale cu zaharul pudra pana capata o textura cremoasa. Adauga apoi, treptat, uleiul si amesteca usor.

Amesteca ingredientele uscate: faina, cacao, parful de copt si un praf de sare si incorporeaza-le pe toate in compozitia cu ou. Adauga la final romul si continua sa mai amesteci putin pentru ca toate ingredientele sa se incorporeze.

Citeste continuarea pe Mooza.ro



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Prajitura "7 lei" - Desert cu mere si scortisoara

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Desert genial de sarbatori: Tort de ciocolata cu visine

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare