Aceasta prajitura se pregateste repede, in mai putin de o ora de cand v-a trecut prin gand sa o faceti.
Ingrediente: Faina 200 g, unt 140 g, zahar pudra 300 g, oua 4, nuci 150 g, coaja de lamaie, bicarbonat un varf de cutit, gem de caise 3 linguri.
Mod de preparare: Se face un aluat din faina, unt, 100 g zahar, 4 galbenusuri, coaja rasa de lamaie si bicarbonat si se intinde intr-o tava unsa. Peste aluat se aseaza un strat de gem de caise si, apoi, o crema preparata din 4 albusuri, batute spuma cu 200 g zahar si amestecate cu nucile macinate. Se da la cuptor, incins in prealabil si se coace la foc potrivit. Cand spuma a devenit de culoare maronie, se scoate din cuptor.
Sursa
Sursa foto
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro