Prajitura in straturi cu vanilie este delicioasa! Se face usor si din ingrediente putine.
Ingrediente:
Pentru pandispan:
5 oua
1 cana de zahar
½ cana faina
½ cana cacao
1 lingurita praf de copt
1 praf de sare
1 lingura ulei
1 lingurita unt
1 lingura pesmet
Pandispan:
Separam in 2 vase diferite albusurile de galbenusuri, dupa care batem bine galbenusurile cu jumatate din zahar, praful de sare si uleiul pana cand zaharul s-a dizolvat si compozitia s-a dublat ca volum si a devenit o crema consistenta.
Albusurile le batem spuma fara zahar, iar dupa ce s-au intarit adaugam restul de zahar si mixam pana cand zaharul este dizolvat si obtinem o bezea consistenta.
Praful de copt se amesteca cu faina si cacao. Peste albusuri se amesteca usor crema de galbenusuri pana cand s-a incorporat dupa care se adauga treptat faina cu cacao.
Citeste continuarea aici.