Prajitura in trei straturi din 6 ingrediente - Reteta incredibila

Prajitura in trei straturi din 6 ingrediente - Reteta incredibila
Prajitura in trei straturi din 6 ingrediente - Reteta incredibila

Prajitura in trei straturi pare extrem de elaborata, lasand senzatia ca fiecare strat din care este alcatuita a fost asezat cu grija pentru a rezulta un desert perfect, fara niciun cusur.

De fapt, prajitura in trei straturi se face dintr-o singura compozitie si doar 6 ingrediente.

Daca iti plac prajiturile dulci, vanilate si cu textura fina-cremoasa, este momentul sa incerci prajitura in trei straturi, un desert despre care se poate spune ca a devenit obsesia internetului.

Ingrediente

4 oua, albusurile se separa de galbenusuri

150 de grame zahar

Vanilie

125 grame de unt

115 grame faina

500 ml lapte

Pentru decor: zahar pudra/frisca/fructe proaspete

Mod de preparare

Incinge cuptorul si pregateste o tava (20×20 cm, recomandat).

Bate albusurile spuma. Pune galbenusurile si zaharul intr-un castron si bate-le pana cand amestecul devine cremos si deschis la culoare.

Adauga vanilia si untul si amesteca-le pentru a se incorpora foarte bine. Adauga treptat si faina si continua sa amesteci usor pentru a o incorpora in compozitie. Toarna apoi laptele, treptat, in timp ce amesteci.

Citeste continuarea pe Mooza.ro



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Un dulce de weekend - Prajitura fara coacere cu ciocolata si biscuiti

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies