Prajitura "Lamaita" este un desert delicios! Se face foarte repede si nu necesita foarte multi pasi in preparare.
INGREDIENTE
Pentru blat:
6 oua
6 linguri zahar
4 linguri faina
100 ml ulei
1 praf de copt
Pentru crema:
500 g branza dulce
200 g unt
150 g zahar
1 lingurita esenta de vanilie
Coaja rasa de la o lamaie
Pentru glazura:
850ml suc de portocale (8 portocale mari)
2 budinci vanilie
5 linguri zahar
Pentru blat:
Separam albusele de galbenuse.
Pentru crema:
Frecam untul cu zaharul, adaugam branza, esenta si coaja de lamiae si omogenizam. Peste blatul racit, intindem uniform crema de branza si dam prajitura la rece pentru cel putin 1h.
Pentru glazura:
Din sucul optinut de la 8 portocale mari, in care adaugam zaharul si prafurile de budinca, obtinem glazura. Se lasa putin la racit, apoi o intindem peste prajitura.
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro