Prajitura Norisor este un desert fresh, care se face foarte repede! Nu ai nevoie de multe ingrediente si este delicioasa.
Ingrediente:
200 gr frisca
cateva piscoturi
400 gr capsuni taiate
Pentru glazura de capsuni:
250 gr capsuni
250 ml apa
150 gr zahar
zeama de la jumatate de lamaie
putina gelatina
Mod de preparare prajitura Norisor:
Glazura:
1. Piseaza capsunile cu zaharul si baga-le in frigider pentru cateva ore.
2. Scoate capsunile si pune-le le foc moderat, pe aragaz.
3. Cand incep sa fiarba, ia-le de pe foc si amesteca-le cu zeama de lamaie si gelatina. Omogenizeaza.
Asamblare:
4. Pune piscoturile intr-o tava, e un singur rand.
5. Toarna glazura peste piscoturi.
6. Pune capsunile taiate.
7. Acopera cu frisca din belsug.
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro