Prajitura rapida fara coacere, gata in 15 minute!

Prajitura rapida fara coacere, gata in 15 minute!
Prajitura rapida fara coacere, gata in 15 minute!

Se aseamana foarte mult cu salamul de biscuiti. Iata ce usor se prepara.

 

Ingrediente
185 g biscuiti cu cacao
185 grame biscuiti cu lapte
80 g zahar
200 g faina
80 g cacao
50 g unt
1 l lapte
1 galbenus
1 sticluta esenta de vanilie
Mod de preparare:
Se amestecă zahărul, făina, cacao, pana se omogenizeaza, apoi se adauga si
laptele si se pune pe foc, la intensitate mica, amestecand mereu. Se adauga si galbenusul, untul si esenta de vanilie. Cand incepe sa fiarba, se stinge focul si se lasa sa se raceasca. Se mesteca din cand in cand sa nu se formeze crusta deasupra.
Se intinde crema pe fiecare biscuite si se aseaza alternativ unul cu cacao, unul cu lapte. Se aseaza biscuitii intr-o tava gen cozonac tapetata cu folie alimentara care sa depaseasca dublul formei, astfel sa incadreze intreaga suprafata.
Deasupra se pune un strat de biscuiti asezati unul langa celalalt  ca un fel de capac. O parte din  crema ramasa se  toarna peste biscuitii asezati si se intinde uniform .Cealalta parte de crema o vom folosi dupa ce scoatem prajitura de la rece. Se poate folosi nuca macinata pentru decor sau fulgi de cocos. Cand totul este gata se acopera cu folia si se da la rece. Dupa ce s-a racit foarte bine scoatem prajitura din forma si ii adaugam crema si pe laterale.
Sursa

Ingrediente

185 g biscuiti cu cacao 
185 grame biscuiti cu lapte 
80 g zahar 
200 g faina 
80 g cacao 
50 g unt 
1 l lapte 
1 galbenus 
1 sticluta esenta de vanilie 

Mod de preparare:

Se amestecă zahărul, făina, cacao, pana se omogenizeaza, apoi se adauga si laptele si se pune pe foc, la intensitate mica, amestecand mereu.

Se adauga si galbenusul, untul si esenta de vanilie. Cand incepe sa fiarba, se stinge focul si se lasa sa se raceasca. Se mesteca din cand in cand sa nu se formeze crusta deasupra.

Se intinde crema pe fiecare biscuite si se aseaza alternativ unul cu cacao, unul cu lapte. Se aseaza biscuitii intr-o tava gen cozonac tapetata cu folie alimentara care sa depaseasca dublul formei, astfel sa incadreze intreaga suprafata.
Deasupra se pune un strat de biscuiti asezati unul langa celalalt  ca un fel de capac. O parte din  crema ramasa se  toarna peste biscuitii asezati si se intinde uniform .Cealalta parte de crema o vom folosi dupa ce scoatem prajitura de la rece. Se poate folosi nuca macinata pentru decor sau fulgi de cocos. Cand totul este gata se acopera cu folia si se da la rece. Dupa ce s-a racit foarte bine scoatem prajitura din forma si ii adaugam crema si pe laterale.


Sursa

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies