Prajitura cu crema de iaurt si lichior este foarte simpla si delicioasa! Mai mult, ingredientele nu sunt costisitoare.
Ingrediente
Oua: 3
Zahar: 100 g
Faina: 100 g
Praf de copt: 1 lingurita
Cacao: 2 linguri
Sare: putina
Gelatina: 6 foi, pentru crema
Lamai: 1
Portocale: 1
Iaurt: 300 g
Zahar: dupa gust
Zahar vanilat: 1 plic
Lichior de portocale: 1 lingura
Frisca batuta: 400 ml
Mod de preparare
Se bat ouale cu zaharul si sarea, pana se albesc.
Pentru crema se scurge iaurtul de apa. Se amesteca apoi cu zaharul, vanilia, zeama de lamaie, de portocale si cu lichiorul. Se topeste gelatina pe baie de baur, dupa ce a fost inmuiata, si se adauga la iaurt.
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro