Aceasta prajitura nu are nevoie de coacere si este foarte gustoasa. Uite cum se prepara.
Ingrediente
125 de grame de unt topit
200 g de biscuiti digestivi sfaramati
300 de mililitri de smantana pentru gatit
30 g de zahar pudra
200 g de ciocolata neagra topita
pudra de cacao pentru decor
esenta de vanilie
Pentru crusta, amesteca untul cu biscuitii pana cand se omogenizeaza compozitia si pune-o intr-o forma pentru prajituri, presand-o pentru a nu se fragmenta.
Pune-o la frigider timp de 30 de minute si pregateste umplutura. Pune smantana pentru gatit, esenta de vanilie si zaharul pudra intr-un bol si mixeaza- le. Adauga, putin cate putin, ciocolata topita si omogenizeaza. Scoate blatul din biscuiti de la rece si pune crema obtinuta deasupra. Las-o la frigider timp de o noapte, pentru ca stratul sa se uniformizeze si sa isi stabilizeze structura. A doua zi, decoreaz- o cu pudra de cacao, feliaz- o si serveste-o.
Sursa
Ingrediente
125 de grame de unt topit
200 g de biscuiti digestivi sfaramati
300 de mililitri de smantana pentru gatit
30 g de zahar pudra
200 g de ciocolata neagra topita
pudra de cacao pentru decor
esenta de vanilie
Pentru crusta, amesteca untul cu biscuitii pana cand se omogenizeaza compozitia si pune-o intr-o forma pentru prajituri, presand-o pentru a nu se fragmenta.
Pune-o la frigider timp de 30 de minute si pregateste umplutura. Pune smantana pentru gatit, esenta de vanilie si zaharul pudra intr-un bol si mixeaza- le. Adauga, putin cate putin, ciocolata topita si omogenizeaza. Scoate blatul din biscuiti de la rece si pune crema obtinuta deasupra. Las-o la frigider timp de o noapte, pentru ca stratul sa se uniformizeze si sa isi stabilizeze structura. A doua zi, decoreaz- o cu pudra de cacao, feliaz- o si serveste-o.
Sursa Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro