Nu trebuie sa pornesti cuptorul pentru aceasta prajitura delicioasa. Este fara coacere.
Ingrediente
125 g de unt
50 ml de smantana pentru gatit
200 g de ciocolata alba
190 g de caise uscate
250 g de biscuiti sfaramati
130 g de fulgi de cocos.
Pentru glazura:
25 g de unt
doua linguri de zeama de lamaie
350 g de zahar pudra
Amesteca
la foc mic untul si smantana pentru gatit. Cand s-au topit, ia vasul de pe aragaz si adauga ciocolata alba. Cand compozitia e omogena, pune si restul ingredientelor: caisele uscate, biscuitii sfaramati si fulgii de cocos. Pune amestecul la rece de o ora. Între timp, prepara glazura combinand într-un bol untul topit, zeama de lamaie si doua linguri de apa calda. Adauga zaharul pudra si foloseste mixerul pentru a amesteca.
Scoate din frigider prajitura preparata si orneaz-o cu glazura obtinuta.
Sursa
Ingrediente
125 g de unt
50 ml de smantana pentru gatit
200 g de ciocolata alba
190 g de caise uscate
250 g de biscuiti sfaramati
130 g de fulgi de cocos.
Pentru glazura:
25 g de unt
doua linguri de zeama de lamaie
350 g de zahar pudra
Amesteca la foc mic untul si smantana pentru gatit.
Cand s-au topit, ia vasul de pe aragaz si adauga ciocolata alba. Cand compozitia e omogena, pune si restul ingredientelor: caisele uscate, biscuitii sfaramati si fulgii de cocos. Pune amestecul la rece de o ora. Între timp, prepara glazura combinand într-un bol untul topit, zeama de lamaie si doua linguri de apa calda. Adauga zaharul pudra si foloseste mixerul pentru a amesteca. Scoate din frigider prajitura preparata si orneaz-o cu glazura obtinuta.
Sursa Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro