Aceasta prajitura combina gustul delicios de cheesecake cu ce fin al negresei cu ciocolata.
INGREDIENTE:
100 g faina
100 g ciocolata neagra
70 g unt
70 g zahar
3 oua
1
1 praf de sare
1 lingurita esenta de vanilie
Crema de deasupra:
200 g crema de branza
1 lingurita esenta vanilie
1 galbenus de ou
25 g de zahar
MOD DE PREPARARE:
Intr-un vas adanc, ciocolata si untul se topesc pe aragaz. 70 de grame de zahar si cele trei oua se bat bine si apoi se adauga faina, cacao, praful de sare si o lingurita esenta de vanilie. Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava tapetata cu putina faina sau hartie de copt.
Intr-un bol separat, se amesteca cele 25 g zahar, crema de branza, galbenusul si a doua lingura de esenta de vanilie. Cu ajutorul unei lingurite, se pune neuniform amestecul de branza si se amesteca din loc in loc, pentru a obtine un efect dragut.
Tava se bagă la cuptor pentru 20 de minute.
Sursa
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro