Aceste prajiturele sunt simple si delicioase. Crocante la exterior si moi in centru.
Ingrediente
100g pudra de cacao
200g zahar brun
200g zahar farin
100ml ulei
4 oua
2 lingurite extract de vanilie
Jumatate de lingurita de sare
2 lingurite de praf de copt
250g faina
50g zahar pudra
Mod de preparare
Adauga pudra de cacao, zaharul brun, zaharul farin si uleiul intr-un vas si amesteca
Adauga vanilia, sarea, praful de copt si faina si formeaza o coca. Lasa-o la racit doua ore.
Preincalzeste cuptorul la 180 de grade si tapeteaza cu hartie de copt o tava.
Taie aluatul in bile mici si tavaleste-le prin zahar pudra. Pune-le pe hartia de copt cu spatiu intre ele.
Coace timp de 10 minute.
Sursa
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro