Aceste reteta sunt atat de usoare, incat sunt gata imediat si se fac simplu.
Ingrediente:
Pentru briose:
cca 700 ml lapte
cca 800 gr faina alba
1 lingurita praf de
1 lingurita sare
6 oua la temperatura camerei
spray de gatit
Pentru topping:
1 pachet de unt topit
230 gr zahar
1 lingura scortisoara
Mod de preparare:
1. Incalzeste laptele usor, apoi amesteca-l cu faina, praful de copt, ouale si sarea. Omogenizeaza.
2. Lasa aluatul deoparte in jur de o ora.
3. Incinge cuptorul la 220 de grade Celsius.
4. Pulverizeaza putin spray de gatit intr-o tava de briose.
5. Umple pe trei sferturi tava cu aceasta compozitie si bag-o in cuptor pentru 15 minute. Micsoreaza apoi temperatura la 180 de grade si mai tine in cuptor vreo 25 de minute, ca sa se rumeneasca prajiturelele.
6. Amesteca zaharul si scortisoara.
7.
Sursa
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro