Frumoase si usor de facut, prajiturelele cu miere si scortisoara sunt delicioase.
Ingrediente
500 g faina
1 ou
2 galbenusuri
100 g miere
175 g zahar
100 ml frisca
1 lingurita scortisoara
1/2 lingurita cuisoare macinate
1 lingurita amoniac
Pentru ornat
100 g fulgi de ciocolata neagra
alune macinate
fructe confiate
Amesteca
intr-un vas toate ingredientele pentru a obtine un aluat mai tare. Acopera aluatul cu o folie si pune-l la rece pana a doua zi. Intinde din el o foaie din care decupeaza cu forma speciala de plastic inimioare.
Pune inimioarele la copt in tava presarata cu faina. Lasa spatiu intre ele, deoarece cresc mult la copt. Lasa-le la racit si apoi orneaza-le cu fulgi de ciocolata, alune macinate si fructe confiate.
Sursa: curademiere.ro
Ingrediente
500 g faina
1 ou
2 galbenusuri
100 g miere
175 g zahar
100 ml frisca
1 lingurita scortisoara
1/2 lingurita cuisoare macinate
1 lingurita amoniac
Pentru ornat
100 g fulgi de ciocolata neagra
alune macinate
fructe confiate
Amesteca intr-un vas toate ingredientele pentru a obtine un aluat mai tare.
Acopera aluatul cu o folie si pune-l la rece pana a doua zi. Intinde din el o foaie din care decupeaza cu forma speciala de plastic inimioare.
Pune inimioarele la copt in tava presarata cu faina. Lasa spatiu intre ele, deoarece cresc mult la copt. Lasa-le la racit si apoi orneaza-le cu fulgi de ciocolata, alune macinate si fructe confiate.
Sursa: curademiere.ro
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro