Cristina Șișcanu vine cu o nouă rețetă de prânz rapid și preferat de întreaga familie, paste cu sos roșu.
Cristina Șișcanu este mereu prezentă pe rețelele de socializare, prezentând rețetele sale care mai de care mai gustoase, iar de această dată vine cu rețeta unui preparat rapid, delicios și de post, paste cu sos roșu.
„Paste cu sos roșu. O rețetă italiană 100%.” Cum prepară Cristina Șișcanu un prânz rapid
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Cristina Șișcanu a prezentat, pas cu pas, cum prepară pastele cu sos roșu, o rețetă italiană 100%, ingredientele pe care le folosește, cât timp lasă la fiert pastele, dar și cum face cea mai importantă parte a acestui preparat, sosul.
„Prânz rapid, delicios, care e pe placul întregii familii. Paste cu sos roșu. O rețetă italiană 100%.
„Pastele care au fiert doar două minute le mutăm peste sos.” Cum arată sosul pastelor pe care le prepară Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu a explicat cât timp trebuie să stea pastele la fiert, iar în cele două minute pe care le lasă separat de sos, Cristina Șișcanu pregătește roșiile bucăți, pe care le pune peste usturoiul călit, iar pentru următoarele șase minute amestecă pastele alături de sos și le lasă la fiert împreună.
„Aici se prepară sosul de roșii, iar în partea cealaltă pastele, două minute. Punem sare peste sos, iar dacă e prea gros sosul, mai punem apă din apa în care fierb pastele. Pastele care au fiert doar două minute le mutăm peste sos. O bunătate! Și sunt gata pastele, arată foarte bine și miros foarte bine. Am mai pus niște busuioc uscat. E gata prânzul!”, a mai spus Cristina Șișcanu.